Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kloštar Ivanić

Mještanin (55) pronašao leš nepoznatog muškarca

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.03.2015.
u 13:21

Na tijelu nije bilo tragova nasilne smrti i prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Leš nepoznate muške osobe pronašao je u subotu oko 9.20 sati na livadi u mjestu Lipovec Lonjski u Kloštar Ivaniću 55-godišnji mještanin. Na tijelu nije bilo tragova nasilne smrti i prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio muškarčev identitet i uzrok smrti.

>> Pronađen mrtav muškarac u stanu u Kuzminečkoj ulici

Komentara 1

DU
Deleted user
08:27 30.03.2015.

Molim da mi netko objasni što treba značiti podatak u naslovu da pronalazač ima 55 godina. Mijenja li to okolnosti nesretnog slučaja? Što da ga je pronašao netko od 38 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije