Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se zaustavio

Jurio u ukradenom automobilu pa se sudario s policijom

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.11.2014.
u 12:29

Policajci su tom prilikom lakše ozlijeđeni, a 26-godišnji mladić, kako je izvijestila policija, priveden je pritvorskom nadzorniku.

Jureći u automobilu 26-godišnjak se jučer nije zaustavio policiji iz Donjeg Miholjca nego je nastavio voziti prema Valpovu.

Policija je krenula za njim. Uključili su i "rotaciju" kako bi ga zaustavili. Stigli su tako do Črnkovaca, gdje je mladić skrenuo u Ulicu Nikole Tesle. Odatle se pokušao ponovno uključiti u promet. Krenuo je vozeći unazad, ali se tada sudario s policijskim vozilom. Policajci su tom prilikom lakše ozlijeđeni, a 26-godišnji mladić, kako je izvijestila policija, priveden je pritvorskom nadzorniku.

Utvrđeno je kako je vozilo kojim je upravljao mladić ukradeno s ponedjeljka na utorak na području Zagreba.

>>Rus se pretjerano žurio: Autocestom jurio 226 kilometara na sat

>>Turčin projurio 237 km/h pokraj Babine Grede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije