Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni trokut

Iz Nizozemske naložio da muškarca pretuku jer mu je uzeo djevojku

rijeka
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/2
30.10.2014.
u 07:45

Pretučeni i oteti muškarac liječnicima je rekao kako je pao s bicikla. No nije im puno trebalo da otkriju da je riječ o udarcima

U ruke policije “pali” su Luka Kolić (23) iz Rijeke i njegov kompanjon Muharem Omerović (26) iz Sarajeva koji su prije nekoliko dana zatočili i pretukli 25-godišnjeg Riječanina kako bi ga “naučili pameti”.

U prostoru na nepoznatoj adresi, koju oteti Riječanin nije želio otkriti zbog straha za sebe i svoju obitelj, ova su ga dvojica vezala i pretukla, a kad su ga nakon nekoliko sati oslobodili, izudaran po glavi i tijelu potražio je pomoć liječnika. Njima je rekao da se ozlijedio pri padu s bicikla, no nisu mu povjerovali pa su slučaj prijavili policiji. Vrlo brzo istražitelji su otkrili tko su dvojica napadača i da su u akciju krenuli na poticaj trećeg, Riječanina Josipa Turudića (23) do kojega su u Nizozemsku, gdje trenutačno boravi, stigle informacije da se njegova djevojka druži s otetim Riječaninom.

U policiji potvrđuju nesuglasice u ljubavnim odnosima kao motiv otmice i napada. Inače, i otmičari i naručitelj osobe su iz krim-miljea poznate policiji otprije. Naručitelj otmice je zasad nedostupan, a za Kolića i Omerovića, koji su se jučer na ispitivanju u tužiteljstvu branili šutnjom, zatraženo je određivanje istražnog zatvora.

>>Četvorica mladića taksista izudarali šakama i letvama

>>Direktor Samsunga za Hrvatsku u Beogradu pretukao radnicu na sastanku

Komentara 2

Avatar Aubix
Aubix
16:43 30.10.2014.

Potukli se makroi oko droce.. big deal

DU
Deleted user
00:48 01.11.2014.

Tmara Opačak-Klobučak: ---- ova su ga dvojica vezala i pretukla ---- vezat nekoga znači kao i vezati vinograd, paradajze ... a zavezat i znači trenutno to obaviti , završiti. Vezati je iz drugih štokavskih jezika donešeno od nepismenih i nemarnihnih tobožnjih novinara u hrvatski. To moramo iz hrvatskoga čistiti ... Tamara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije