Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OBDUKCIJE

Uzrok smrti odvjetnika je ubodna rana, ali policija odbacila ubojstvo

Nestali
Foto: Facebook
27.03.2017.
u 17:06

Odvjetnik Škorić nestao je prošlog četvrtka kada se udaljio s mjesta prebivališta u Rijeci, a pronađen je mrtav u petak, 24. ožujka

Uzrok smrti 42. godišnjeg riječkog odvjetnika Sergeja Škorića je ubodna rana, no do sada provedenim izvidima nije utvrđeno da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela, priopćila je danas istarska policija nakon obavljene obdukcije na Odjelu patologije pulske Opće bolnice. 

Policija je stoga odbacila mogućnost da se radi o ubojstvu, već, kako se neslužbeno doznaje, utvrdila je kako je riječ o samoubojstvu.

"Za potrebe daljnjih toksikoloških vještačenja izuzet je biološki materijal koji će biti proslijeđen na vještačenje. Do sada provedenim izvidima nije utvrđeno da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela", navedeno je iz Policijske uprave istarske. Neslužbeno se doznaje da je riječki odvjetnik sam sebi škarama nanio smrtonosne rane.

Odvjetnik Škorić nestao je prošlog četvrtka kada se udaljio s mjesta prebivališta u Rijeci, a pronađen je mrtav u petak, 24. ožujka, na području Plomina, na Labinštini. U potrazi za nestalim odvjetnikom sudjelovali su pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre te labinski vatrogasci a prema podatcima policije, beživotno tijelo pronađeno je u petak oko 15 sati u šumi na predjelu Plominskog Zagorja.

>> Tragičan završetak potrage za riječkim odvjetnikom

>> Dramatičan apel Riječanke: Molim vas, pomozite, mome se mužu gubi svaki trag!

Komentara 3

OB
ObrenM
19:14 27.03.2017.

Nagla briga supruge poslije samo par sati od njegovog nestanka ukazuje da ona zna radi cega je nestao.Koliko je ona doprinjela njegovom naglom odlasku?

Avatar maxist
maxist
17:48 27.03.2017.

"Istraga" u gustoj magli......

LU
lužnjak
04:01 28.03.2017.

kakav šturi opis, žalosno, sramota, zapanjujuće, da paraf. ovako; nešto ŠTO SE JOŠ TVRDI nije kazneno djelo i to sigurno nije???, a čovjeka više nema. To zaprepašćuje kako je moguće iz odnekud dokučenih informacija ONDA TVRDITI DA JE UTVRĐENO, ii to da je sam sebi nanio krajnje poslijedice i to smrtonosne povrede_ i to ubojitim sredstvo. Što bi na ovakvu kvalifikaciju rekao Veli Jože& Možda se sumnja htjela udaljiti ili zamest trag, pa da nije namjernonetko ostavio ovaj alat, ipak je čovjek radio i znao neke teže strane svog posla kojeg je obavljao, a škare i tako služe da se strižu runa; zašto se u javnost ne daju jači podaci, kao npr. sa Zavoda za toksikologiju itd. ... Plači Zemljo moja, da bi svaka tvoja suza u ognju tvrđi mač kovala, što od tebe učiniše štakori i hajduci, za koje čovjek i život u njemu, ne vrijedi ni 1/4 muhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije