Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Muškarac zapalio stan pa izvršio samoubojstvo

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
01.03.2014.
u 13:25

Sumnja se da je požar izazvao 60 godišnji muškarac koji je ranije s majkom živio u tom stanu

U požaru koji je u noći na subotu oko 1.30 sati planuo u stanu na II katu stare zgrade u Trinajstićevoj 8 u Rijeci srećom nitko nije ozlijeđen, ali je stan potpuno uništen, a još su dva stana stradala pa se šteta procjenjuje na više stotina tisuća kuna.

Uzrok požara je ljudska radnja, a kako se doznaje, kad je buknuo požar čula se eksplozija od čije jačine je srušen i pregradni zid prema susjednom stanu. Stanari u zgradi pomislili su da je potres. Sumnja se da je požar izazvao 60 godišnji muškarac koji je ranije s majkom živio u tom stanu, a nakon njene smrti, iako je stan majka za života prodala i njemu kupila garsonijeru, povremeno je dolazio.

Stan je ovih dana trebao preuzeti novi vlasnik, no 60 godišnjak je to teško prihvaćao i nakon što je izazvao požar uputio se do obližnjeg groblja na Kozali i pred samim ulazom počinio suicid raznijevši se bombom.

>> Zapalila se guma i peć u Monarisu – šteta veća od sto tisuća kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije