Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz kućne radinosti

Dvojica Puljana kazneno prijavljena zbog proizvodnje i prodaje droge

marihuana
Marko Jurinec/PIXSELL
27.08.2014.
u 12:41

Pretragom drugog stana, kojeg koristi 39-godišnjak, pronađeno je 1,6 grama marihuane i dvije vaze sa zasađenih pet stabljika indijske konoplje

Dvojica Puljana starosti 47 i 39 godina zaradila su kaznenu prijavu zbog sumnje da su neovlašteno proizvodili i prodavali drogu. U pretrazi stana kojeg je koristio 47-godišnjak policija je pronašla oko 2.4 grama marihuane te više vaza u kojima se nalazilo zasađenih 18 stabljika indijske konoplje.

Pretragom drugog stana, kojeg koristi 39-godišnjak, pronađeno je 1,6 grama marihuane i dvije vaze sa zasađenih pet stabljika indijske konoplje.

>> U stanu mu pronašli 157 grama marihuane

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Belashkojzna
13:13 27.08.2014.

ljudi moraju valjda pušit travu jer ih umiruje od svakodnevnog stresa,kako marihuana nije baš jeftina odlučili su je sami zasadit za svoje potrebe. Ja stvarno ne kužim taj zakon,rekli su da Marihuana bude legalizirana u RH a sad ljude kažnjavaju zbog par grama trave,halloooo

MT
mladen.turcic
05:58 28.08.2014.

u koja zapljena,sad su prekinuli lanac izmedu dva haustora,i to žiže totalno bezopasne a jos k tome ljekovite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije