Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U SPLITU

Dvojac na skuteru zapalio BMW Vedrana Vujevića?

požar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
19.09.2014.
u 21:38

Vujević kaže da je palež kukavički čin te da mu je žao njegova susjeda kojem je izgorjela mazda

BMW X6 riječkih oznaka i renault clio dubrovačkih oznaka potpuno su izgorjeli u požaru koji je izbio desetak minuta poslije ponoći u noći na petak. Vozila su bila parkirana u Ulici Fausta Vrančića u naselju Split 3, a u požaru je nagorjela i mazda šibenskih oznaka koja je bila parkirana na istom parkiralištu.

Pripadnici splitske Javne vatrogasne postrojbe požar su ugasili u ponoć i 20 minuta, ali samo pola sata bilo je dovoljno da šteta na dva vozila bude potpuna.

Molotovljev koktel

Susjedi pričaju da su prije izbijanja požara viđena dva čovjeka na skuteru koji su na prednji dio BMW-a nešto bacili, nakon čega se u kratkom roku skupocjeno vozilo pretvorilo u buktinju, od čega se zapalila i mazda te je oštećen clio. Navodno je požar izazvan Molotovljevim koktelom.

Vlasnik BMW-a je Vedran Vujević (28), koji je policiji dobro poznat. Tako je krajem 2010. prijavljen jer je pokušao iznuđivati ugostitelja Božidara Šaru, vlasnika restorana Bota-Šare na splitskim Bačvicama. Tada je zajedno s Leom Paurevićem i Josipom Čubelićem prijavljen i za ozljeđivanje Šarina sina Pere, voditelja restorana na Bačvicama.

Spavao u stanu

Zajedno s Paurevićem i Branimirom Kneževićem prijavljen je i za teško ozljeđivanje Željka Rajića u hotelu Lav u Podstrani, također 2010. Nakon toga, još je dva puta prijavljivan zbog nošenja oružja bez dozvole. Vujević nije htio špekulirati tko mu je zapalio BMW.

– Nemam komentara na taj kukavički čin. Automobil je kasko osiguran, ali žao mi je čovjeka, mog susjeda kojem je stradala mazda. Podmirit ću mu štetu koja je nastala – rekao je Vujević koji je u trenutku kada mu je zapaljeno vozilo spavao u svom stanu. Ovo nije prvo skupocjeno vozilo na kojem je pretrpio totalnu štetu. Naime, 2011. sletio je s ceste u mercedesu CLS klase i potpuno ga uništio udarivši u stablo.

Komentara 11

ME
melinda
21:50 19.09.2014.

Stvarno mi je zao covjeka koji je izgubio toliko vrijedna auta stecena mukotrpnim radom i prolivenim znojem da sve to zaradi na posten nacin??

TR
Trnjanec
21:54 19.09.2014.

Gospodin inače radi kao - redar. Mislim da sam promašio karijeru.

LE
leurdovac
22:51 19.09.2014.

U normalnom društvu bi vlasnika zapaljenog automobila zatvorili dok ne kaže tko i zašto mu je zapalio auto. Kad kaže tko je to napravio ide kući a ona dvojica sa skutera u zatvor. Nažalost, danas gangesteri traže po Splitu onuu dvojicu sa skutera a policija tj. država ništa. Marphyjev zakon: Ne parkirajte Clio pokraj BMW 6 jer nikad ne znate tko, kada i zašto može zapaliti BMW.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije