Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U VINKOVCIMA

Pronašli mrtva tijela supružnika: Pištoljem ubio suprugu pa sebe

ubojstvo
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
11.10.2015.
u 08:30

Tijela su pronađena ispred obiteljske kuće, a više će se znati nakon očevida koji je u tijeku

Prema navodima iz PU vukovarsko-srijemske županije večeras su u Vinkovcima, ispred obiteljske kuće u ulici H. V. Hrvatinića, pronađena dva mrtva tijela.

Navodi se kako se sumnja na ubojstvo i samoubojstvo. Navodno kako se radi o Š.F. (40) i njegovoj supruzi K.F. (29) s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici. Govoreći o ovoj tragediji susjedi su nam samo kratko prenijeli da se radi osobama koje su inače iz Vukovara te da je tragediji prethodila posjeta Š.F. supruzi.

Naime, ona je radi nesuglasica u braku s djetetom odselila do svojih roditelja u Vinkovce. Kako navode susjedi navodno da je dolaskom do kuće Š.F. pozvao suprugu da izađe izvan kuće kako bi porazgovarali. Međutim, umjesto razgovora suprug je izvadio pištolj i ispred roditeljske kuće, u kojoj su bili roditelji i njihovo dijete, prvo usmrtio suprugu, a odmah zatim i izvršio samoubojstvo.

Iz policije do okončavanja očevida ne daju nikakve informacije. 

>>Počinje suđenje ženi i radniku jer su muža ubili i bacili u bunar

>>Ubila muža i na TV-u lagala da ju je ostavio s djecom u bijedi

Komentara 18

IV
Ivanveliki
02:21 11.10.2015.

jadno dijete, ostalo bez oba roditelja. Tragedija. Sucut obitelji

DU
Deleted user
23:57 10.10.2015.

Pomislih da se ovakve stvari deśavaju samo u Americi.

MI
mica1111
09:12 11.10.2015.

...evo jš jednog luđaka koji ne može podnijeti rastavu...pa zašto naši Centri nemaju odmah psihologa u ovakovim situacijama...svaki od bračnih partnera bi morao obavezno ići psihologu da lakše podnese to stresno razdoblje...da sam ja netko al nisam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije