Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na granici

Dubrovačka policija zaplijenila 10 kilograma heroina

heroin
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
30.07.2014.
u 15:14

Nakon što su carinici i policajci tijekom granične kontrole primijetili da su na automobilu napravljene preinake

Dubrovačka policija zaplijenila je jučer 10 kilograma heroina na graničnom prijelazu Karasovići. Droga je pronađena u automobilu albanske registracije kojim je upravljao 39-godišnjak, a s njim se u automobilu nalazio također 39-godišnjak, obojica državljani Albanije.

Nakon što su carinici i policajci tijekom granične kontrole primijetili da su na automobilu napravljene preinake, temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je temeljit pretres. U posebno napravljenom spremniku ispod instrument-ploče u automobilu pronađeno je 20 paketića u kojima se nalazio heroin, ukupne težine 10.754 kilograma.

Dvojica državljana Albanije uhićena su te se nad njima provelo kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestili su iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

>>Zaplijenili 1,6 kg heroina i oko 1 kg kokaina vrijednog 2 mil. kn!

>>Trojica Albanaca 'pala' s heroinom vrijednim i 2 milijuna kuna

Komentara 1

EN
enigma898
15:57 30.07.2014.

Šiptari truju heroinom cijelu Europu. Također su glavni za travu, hašiš, šverc ljudi i organa. Prljavim novcima su osnovali čak i državu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije