Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U TEŠKOJ SMO SITUACIJI'

Dramatičan apel Riječanke: Molim vas, pomozite, mome se mužu gubi svaki trag!

Nestali
Foto: Facebook
24.03.2017.
u 12:07

'On je otac djeteta s poteškoćama, nas dvije smo same i u izuzetno teškoj situaciji'

Živana Knežević iz Rijeke na Facebooku je objavila apel u kojem poziva sve građane da podijele objavu i pomognu u potrazi za njenim mužem. Objava je u samo nekoliko sati podijeljena više od 2300 puta.

Nestao je moj muž. Od jučer ujutro gubi mu se svaki trag. Zove se Sergej Škorić, ima 42 godine, visok je 183 cm, srednje je tjelesne građe, ima smeđe oči, smeđu kosu, malo prosijedu sa strane, bio je obučen u bijelu košulju na okomite plave pruge, crni sako, tamnoplave traperice i crne cipele. Imao je još sa sobom crnu jaknu.

Posljednja policiji poznata lokacija su Porozine, tamo mu je lociran signal mobitela. Upravljao je vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, registracija RI901UI. Molim sve koji ste ga vidjeli, njega ili njegov auto, da javite meni ili najbližoj policijskoj stanici. On je otac djeteta s poteškoćama, nas dvije smo same i u izuzetno teškoj situaciji.

Nemojte mi, molim vas, slati poruke osim ako imate neku informaciju, jer nisam u stanju odgovarati.

Molim vas podijelite ovu obavijest na svom profilu i mislite na nas, teško nam je užasno – objavila je Živana Knežević.

>> Identificiran mrtav muškarac iz vozila izvučenog iz Novčice

>> Misterij u Francuskoj: Četiri osobe iz iste obitelji nestale u istom danu!

Komentara 2

KU
kupatilo
01:48 25.03.2017.

pa gluposti ljudi covjeka poznam iz Rijeke sam ija.Sto neko misli dase sprdam sa tuđom mukom.Da bog da daje covjek dobro i dase vrati obitelji a ko misli drugacije toje njegova stvar.

KU
kupatilo
13:32 24.03.2017.

poznatmije al nisam ga vidio duzi niz godina.I sto radi u Porozinama a ima bolesno dijete.Bilobi dobro dase vrati i da sve bude ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije