Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama kod dubrovnika

Djevojčica (5) završila u ledenom moru nakon prevrtanja kajaka. Dobila je hipotermiju

kajak
Grgo Jelavic/PIXSELL
30.03.2015.
u 11:18

Dijete je s roditeljima bilo prisiljeno duže vremena plivati u hladnom moru

Dvoje Francuskih državljana i njihova 5-godišnja kćer našli su se jučer popodne u nevolji kada se kajak kojim su se prevozili od Dubrovnika do Lokruma prevrnuo na otvorenom moru.

Obitelj je, piše portal dubrovniknet.hr, bila prisiljena plivati dulje vrijeme pa se djevojčica počela smrzavati. U tom ih je trenutku ugledala žena s balkona na Pločama i pozvala u pomoć Lučku kapetaniju.

Kada je pomoć stigla do njih, ustanovljeno je da je djevojčica zadobila prvi stupanj hipotermije pa je prevezena vozilom hitne pomoći do lokalne bolnice. Cijela obitelj sada se osjeća bolje i oporavlja se.

>>Prevrnuo se kajak, a veslačice završile u ledenoj Dravi

>>Alpinisti, policija i vatrogasci spašavali dvoje Engleza, htjeli su kajakom u Modru špilju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije