Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U ZAGREBU

DJ o napadaču: Trebali smo se dogovoriti o gaži

pucnjava
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
04.09.2015.
u 16:30

Balinčić je kazao da je čovjek koji je pucao u njega u dobi od 30 godina, visok oko 170 centimetara te da je imao šiltericu i naočale

– Trebali smo se dogovoriti o gaži – jedino je što je istražiteljima kazao DJ Tihomir Alessandro Balinčić (44) o napadaču koji ga je u ponedjeljak u 16.45 sati ustrijelio na parkiralištu Konzuma u Sarajevskoj ulici u Novom Zagrebu.

Zasad nepoznati muškarac, u dobi od tridesetak godina, visok oko 170 centimetara sa šiltericom na glavi i tamnim naočalama u smjeru Balinčića ispalio je pet hitaca. Dvama hicima uspio ga je pogoditi u potkoljenicu, zbog čega je Balinčić poslije i operiran. Iako tvrdi da napadača ne poznaje, zagrebački DJ gotovo sat vremena s njime je raspravljao na parkiralištu prije nego što je napadač posegnuo za pištoljem.

Istražiteljima priča nije uvjerljiva

Budući da je dva dana prije napada netko pokušao zapaliti zgradu na Borovju gdje DJ živi s obitelji, kako neslužbeno doznajemo, istražiteljima priča o dogovoru o gaži kao cilju sastanka nije uvjerljiva. Balinčić navodno tvrdi da mu nije poznat identitet napadača. Motiv sukoba još nije razjašnjen, no nije isključeno da je riječ o dugovima.

Zagrebačka policija i dalje intenzivno radi na razrješenju slučaja i slaganju kockica priče koja bi ih mogla dovesti do zasad još nepoznatog počinitelja kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva.

>> Ispalio dva hica u nogu muškarcu na parkiralištu trgovine

>> Htjeli zapaliti zgradu u kojoj živi ranjeni DJ

Komentara 10

L0
luena 01
18:02 04.09.2015.

Cudna stvar,sa nekim koga ne poznas razgovarati sat vremena i on ti 'spali metke u koljena,hallooooo koja bajka ...Ni dijete ti povjerovalo nebi..

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
17:12 04.09.2015.

kakva ekipa strava

PO
PowerPoint
20:31 04.09.2015.

Haha.....znači on sat vremena na parkiralištu razgovora s tipom kojeg ne poznaje i još mu ne zna niti ime. Uopće nije sumnjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije