Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak istrage

'Ni smrt nas neće spriječiti u tome da se sazna istina o tome kako je naš sin umro'

Bešić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
30.08.2015.
u 21:15

Roditelji Jasmina Bešića, ubijenog početkom veljače u klubu Adrenalin, nastavljaju istragu

– Ni smrt nas neće spriječiti u tome da se sazna istina o tome kako je naš sin umro – kazuju roditelji Jasmina Bešića (39) koji je prvog dana veljače ove godine pod još uvijek nerasvijetljenim okolnostima preminuo u noćnom klubu Adrenalin na zagrebačkoj Malešnici. Unatoč medicinskoj dokumentaciji koja dokazuje da je njihov sin preminuo nasilnom smrću, policija i nakon sedam mjeseci njegovu smrt tretira kao nesretan slučaj.

– Supruga i ja dali smo punomoći našoj rodbini da mogu nastaviti potragu za istinom ako se nama bilo što dogodi – govori Jasminov otac Zaim Bešić. Nastavlja kako je u ovom trenutku jako razočaran u rad policije jer je uvjeren da se iz nekog razloga radi na zataškavanju slučaja. Jasmin Bešić u Adrenalin je došao s najboljim prijateljem Tristanom Lukačinom, a prema jednoj verziji događaja došlo je do prepirke između njih i još nekoliko ljudi koji su ih potom napali s leđa.

– Tu je pao, samo se srušio sa stolca – uvjeravao je Jasminove roditelje S. J. (50) koji je te večeri vodio klub. Tvrdio im je da je on u trenutku kada se sve dogodilo bio u skladištu, ali da su mu tako rekli drugi koji su tome nazočili.

– Kada je došla policija, gotovo svi gosti već su se bili razbježali, a nekoliko onih koji su ostali policiji su ponovili priču da je Jasmin pao sa stolca. Rezultati obdukcije, međutim, pokazuju da je on na glavi imao više modrica te da je potom preminuo zbog krvarenja u mozgu koje je nastalo kao posljedica nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Tristan je također pretučen, pao je u nesvijest i tek se drugo jutro probudio u bolnici. Zar policija i to vodi kao nesretan slučaj? – revoltiran je Zaim Bešić.

Tvrdi da je nekoliko dana nakon sinove pogibije nekoliko sati čekao da dođe na red za razgovor s inspektorom koji je vodio slučaj, a rezultat svega je bio da mu je isti inspektor nakon višesatnog čekanja kazao kako sada ima važnijeg posla te mu ostavio ceduljicu sa svojim brojem.

– Kada smo ga nazvali, rekao je kako informacije ne daje preko telefona, a za sastanak uživo nikada nije imao vremena – govore roditelji koji se i nadaju da će unatoč svemu policija ipak rasvijetliti što se dogodilo te noći.

>>‘Sina su nam pretukli i ubili u klubu prije sedam mjeseci, a policija šuti’

Komentara 6

ES
esseker71
22:25 30.08.2015.

Hrvatska policija... Vjerojatno supljeglavcima odgovara prica "pada sa stolice" i to vjerojatno nekoliko puta cim ima vise ozljeda na glavi. Nesretnik se ocito ppo nasim intelektualcima iz policije ustajao, sjedao na istu stolicu i ponovo padao. I tako nekoliko puta.. Vjerojatno je i Tristan pao sa stolice.

CR
cronada
21:55 30.08.2015.

zao mi je jadnih roditelja ali ih razumjem sto zele istinu o zadnjim trenutcima njihovog pok.sina.Nerazumjem zasto se njima ne daju podaci i zasto se tako radi prljavo? da li.je u pitanju sin/ovi nekih utjecanih/poznatih ili bogatih roditelja,korupcija je u svakkm slucaju, nazalost ovih tuznih roditelja.

LI
lipnjak
08:30 31.08.2015.

Covjek pao sa stolice na glavu i odskocio par puta...rekao bi nacelnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije