Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak istrage
Povratak na članak

'Ni smrt nas neće spriječiti u tome da se sazna istina o tome kako je naš sin umro'

Roditelji Jasmina Bešića, ubijenog početkom veljače u klubu Adrenalin, nastavljaju istragu

Komentari 6

ES
esseker71
22:25 30.08.2015.

Hrvatska policija... Vjerojatno supljeglavcima odgovara prica "pada sa stolice" i to vjerojatno nekoliko puta cim ima vise ozljeda na glavi. Nesretnik se ocito ppo nasim intelektualcima iz policije ustajao, sjedao na istu stolicu i ponovo padao. I tako nekoliko puta.. Vjerojatno je i Tristan pao sa stolice.

VL
CR
cronada
21:55 30.08.2015.

zao mi je jadnih roditelja ali ih razumjem sto zele istinu o zadnjim trenutcima njihovog pok.sina.Nerazumjem zasto se njima ne daju podaci i zasto se tako radi prljavo? da li.je u pitanju sin/ovi nekih utjecanih/poznatih ili bogatih roditelja,korupcija je u svakkm slucaju, nazalost ovih tuznih roditelja.

VL
LI
lipnjak
08:30 31.08.2015.

Covjek pao sa stolice na glavu i odskocio par puta...rekao bi nacelnik.

VL
LI
lipnjak
08:30 31.08.2015.

Covjek pao sa stolice na glavu i odskocio par puta...rekao bi nacelnik.

VL
TH
thepolishrainbow
23:41 30.08.2015.

U novinama je pisalo da je kompanjon ubijenog imao 3 promila u krvi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...bili su u dva ili tri kafića prije nego su uopće došli do kluba...a roditelji bi da krivac bude netko drugi...ma kakva tučnjava, pa samo ta količina alkohola je dovoljna da ga ubije...ovaj kompanjon se ničega ne sjeća nakon drugog kafića....ma, žao mi je roditelja, ali tko uopće može odgonetnuti pijana posla? trebali su cugnuti jednu pivu i otići doma - eh, da je bilo pameti......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.