Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA ČINI LOPOVA

Bankomat sam od sebe počeo izbacivati novac, slučajni prolaznik nije dvoumio...

bankomat
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
15.02.2017.
u 17:54

Ipak, novčanice se ondje nisu pojavile 'iz vedra neba'

Prije nešto manje od dva tjedna jedan je Koprivničanin doživio neobično iskustvo. Naime, kako prenosi drava-info.hr, bankomat kraj kojeg je prolazio sam od sebe počeo je izbacivati novac.

3. veljače, u Ulici Ivana Meštrovića u Koprivnici, oko 14 sati, 63-godišnji je oportunist ugledao kako iz bankomata izlazi više tisuća kuna i bez puno razmišljanja iskoristio priliku.

Ipak, novčanice se ondje nisu pojavile 'iz vedra neba', već je u pitanju nezgodna nuspojava servisiranja bankomata koje su u to vrijeme u zgradi banke obavljali djelatnici.

Primijetivši kako određeni iznos novaca nedostaje, pregledali su snimke nadzornih kamera i brzo otkrili krivca protiv kojeg je podnesena kaznena prijava.

>> Pronašla domišljat način da ukrade namirnice vrijedne tisuće, ali je ipak uhvaćena

>> Bosanski Pink Panther policiji preko FB-a: Zapišite mi broj, privedite me sutra!

Ključne riječi

Komentara 17

GO
goranfr
18:22 15.02.2017.

Moralno svakako nije, ali me zanima (nisam ekspert) po kojoj osnovi je kazneno?

PA
pajokola1
18:23 15.02.2017.

Ne kužim zašto kaznena prijava??? pa nije ništa orobio ili ukrao, on je novac našao na ulici, to ne spada u kazneno djelo, mislim da to svaki iole bolji odvjetnik zna, a to bi trebali znati i policajci koji suu brže bolje podnijeli kaznenu prijavu...

AN
anton1
18:12 15.02.2017.

Treba odgovorne u banci kazneno prijaviti jer mame ljude kojima je potreban novac. Nalaznici bi to trebali prijaviti i biti nagradjeni zakonskim postotkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije