Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se obdukcija

Autom pregazio mladića koji je ležao na cesti

pregazio (1)
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
27.07.2015.
u 15:57

Nad tijelom nesretnog mladića na Odjelu patologije brodske Opće bolnice bit će obavljena obdukcija kako bi se utvrdile okolnosti nastupanja smrti.

Vozač (21) s područja Đakova svojim je autom oko jedan sat poslije ponoći pregazio Stipu Ferića (29) iz Novih Perkovaca, koji je u tom trenutku iz zasad nepoznatih razloga ležao na kolniku.

Nesreća se dogodila izvan naselja, na cesti koja povezuje Stare i Nove Perkovce. Pregledom tijela pregaženog, dežurna liječnica županijskog Zavoda za hitnu medicinu utvrdila je da je preminuo.

Nad tijelom nesretnog mladića na Odjelu patologije brodske Opće bolnice bit će obavljena obdukcija kako bi se utvrdile okolnosti nastupanja smrti. Vozač je kazneno prijavljen.

>>Dvojica prijatelja poginula vraćajući se iz svatova

>>Audijem pregazio mladića pred noćnim klubom – htio ga ubiti

Komentara 2

ZA
zambezi
16:30 27.07.2015.

Zasto je vozac kazneno prijavljen? Pa kj je on kriv sto je nestretni mladic lezao na cesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije