Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Road To Ultra

Zagreb će Novu godinu čekati s Ultrom i Arminom van Buurenom!

Armin van Buuren
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/11
07.09.2016.
u 18:00

Posebno vesele cijene karata koje idu već od sto kuna za treći kat dvorane. Ne brinite, ako ozvučenje bude upola kao u Splitu, i treći će kat biti itekako dovoljan. Oni koji žele maksimalnu zabavu moći će se priuštiti Very VIP zonu za dvije tisuće kuna

Na današnjoj konferenciji za medije potvrđeno je kako će se od 31. prosinca do 6. siječnja u zagrebačkoj dvorani Arena održati Croatia Music Week. Riječ je ne samo o festivalu electro dance glazbe već i novom konceptu promocije Ultra Europe festivala u Splitu.

Zagreb će tako biti grad u kojem će startati Road To Ultra, lanac festivala uvertira u splitsku Ultru. A sve počinje upravo na Staru godinu prvim danom zagrebačkog Croatia Music Weeka. U Novu godinu na tulumu nazvanim New Year's Eve 360 uvest će nas nitko drugi nego Armin van Buuren.

Road To Ultra, lanac festivala startati će u Zagrebu i uvertira je u splitsku Ultru

Sjećamo se svi kako je jedan od najboljih svjetskih DJ-a pristao uveseljavati publiku drugog dana splitske Ultre nakon što zbog jakog nevremena nije mogao nastupiti prvog dana. A sjećamo se i hrvatskim simbolima ukrašene pozornice i trobojnice sa znakom Ultre u Arminovim rukama!

Napomenimo kako je nizozemskom DJ-u ovo prvi nastup u Zagrebu. Tako se nimalo skromnim ne čine očekivanja prema kojima će zagrebačku Ultru doći vidjeti najmanje deset tisuća stranih posjetitelja.

Uz Armina van Buurena Arenu će zabavljati još nekoliko DJ-a a već u nedjelju ide repriza Nove godine tulumom NYE REPLAY. Osim partijanera na svoje će doći i gameri jer će se u ponedjeljak i utorak 2. i 3. siječnja u Areni održavati Zagreb Gaming Championship gdje bi trebali nastupiti neki od najboljih svjetskih timova.

Zanimljiv će biti 6. siječnja kada nastupa najpoznatiji regionalni DJ Umek iz Slovenije, a organizator najavljuje još iznenađenja te bogati line-up koji će biti objavljen kako se Ultra Zagreb bude približavala.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Posebno vesele cijene karata koje idu već od sto kuna za treći kat dvorane. Ne brinite, ako ozvučenje bude upola kao u Splitu, i treći će kat biti itekako dovoljan. Oni koji žele maksimalnu zabavu moći će se priuštiti Very VIP zonu za dvije tisuće kuna.

– ULTRA Europe je upravo onaj brend koji će Zagreb učiniti najpoželjnijom destinacijom za mlade koji ULTRU doživljavaju kao sinonim za vrhunsku zabavu, produkciju i glazbu. Drago nam je da su grad i turistička zajednica prepoznali priliku za suradnju te da nam se pridružila i vodeća turistička agencija Atlas, što je jamstvo kvalitete projekta pa sam siguran da će Zagreb imati jedan od najatraktivnijih novogodišnjih dočeka u Europi, rekao je direktor Ultra Europe festivala Nikola Bušljeta.

Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa izjavio je kako su festivali odličan pokretač turističkih priča. – Siguran sam da hrvatska metropola koja turistički raste, dovođenjem poznatog imena poput ULTRE postaje još poželjnija zimska destinacija.

– Projekt intenzivno prezentiramo našim inozemnim partnerima koji pokazuju velik interes za dovođenje gostiju u festivalsku Hrvatsku – rekao je Varga.

>> Ultra u Splitu: 16-satni program oborio Ultra Worldwide rekord! Ispalilo se 300 kg konfeta, potrošilo se 20 tona lubenica...

Komentara 7

FA
fakin2012
20:37 07.09.2016.

nemoguće, očekivao sam da će romski kralj Bandić organizirati neki romski bend za doček Nove godine?!

TH
than
23:31 07.09.2016.

Jedino sto mi je tu zanimljivo je ovaj gaming, buduci da sam trenutno relativno blizu, bar trenutno. Ovaj me niti malo ne zanima...

IK
ikonoklast
21:08 07.09.2016.

kad se mumek slusal kad sam išel u vrtić buahahaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije