Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Rasprodan koncert Brkova u Domu sportova

brkovi
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
07.03.2015.
u 15:04

Večeras se u Domu sportova očekuje pravi koncert visokog rizika u kojem će Brkovima kao specijalni gosti nastupiti Šank?! i Kiša metaka.

Večerašnji koncert grupe Brkovi u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova je službeno rasprodan. Najveći koncert karijere punk folk wellness mašine izazvao je očekivano ogroman interes fanova koji dolaze iz svih djelova Hrvatske i susjednih zemalja.

Večeras se u Domu sportova očekuje pravi koncert visokog rizika u kojem će Brkovima kao specijalni gosti nastupiti Šank?! i Kiša metaka.

Vrata Doma sportova otvorit će se u 20 sati. Prvi na scenu izlazi Šank?! u 21:00, nakon njih slijedi Kiša metaka u 21:45, dok će Brkovi svoj nastup započeti u 22:30.

Brkove, Kišu metaka i Šank!? u Dom sportova dovodi LAA.

>>'Drmnem i više rakijica prije koncerta, katkada brojim, a nekada i ne brojim'

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
15:36 07.03.2015.

još jedan yugo band koji zagovara bratstvo i jedinsto..naravno odma su sponzori tu po nalogu partije..

RU
RUS
11:12 08.03.2015.

Danas moj sused JOZA moze rasprodate sportsku halu ; ja neznam sto se to dogada svi vicu nema, love kriza, ali koncerti su krcati, decurlija mora ici a roditelji nemaju za kruh. Jadno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije