Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19. svibnja u Tvornici kulture

Koncert "The Ultimate Collection Live!"

the ultimate concert
11.05.2016.
u 12:03

Neka od najvećih imena u povijesti regionalne pop rock glazbe - Yu Grupa, Parni Valjak, Neno Belan & Fiumens i Opća Opasnost nastupit će 19. svibnja od 21 sat u Tvornici kulture.

Neka od najvećih imena u povijesti regionalne pop rock glazbe - Yu Grupa, Parni Valjak, Neno Belan & Fiumens i Opća Opasnost nastupit će 19. svibnja od 21 sat u Tvornici kulture. Riječ je o koncertu posvećenom odličnoj ediciji "The Ultimate Collection", glazbenoj literaturi enciklopedijskog značaja koja donosi presjek rada i stvaralaštva umjetnika koji su posljednjih pet desetljeća ostavili dubok i neizbrisiv trag na sceni. Koncert "The Ultimate Collection Live!" inspiriran je aktualnim luksuznim CD izdanjem "Greatest Hits" koji na dvostrukom CD-u donosi nezaboravne pjesme i vječne hitove najpoznatijih izvođača objavljene u ediciji "The Ultimate Collection".

Karte za koncert po cijeni od 60 kn (80 kn na dan koncerta) kupite u trgovinama Croatia Recordsa te sustavu Entrio.

Edicija "The Ultimate Collection" pokrenuta je od strane direktora Croatia Recordsa Želimira Babogredca u studenom 2007. godine, kada je istovremeno objavljeno 6 dvostrukih kolekcija. Najveća pop i rock edicija ovih prostora sadrži dvostruke kolekcije najznačajnijih pop i rock imena kao što su Bijelo Dugme, Parni Valjak, Crvena Jabuka, Indexi, Plavi Orkestar, Dino Dvornik, Haustor, Divlje jagode, Goran Bare, Grupa 220, Korni grupa, Leb i sol, Električni orgazam i mnogi drugi. Ovaj diskografski podvig prepoznala je i zavoljela podjednako publika, kritika i struka te je s preko 1200 pjesama i 100.000 prodanih primjeraka početkom 2016. godine konačno dobila i svoj rezime u obliku ovog deluxe izdanja.

Dvostruki CD "Greatest Hits" donosi bogato opremljenu knjigu na 136 stranica koja obiluje stručnim biografijama i kompletnim diskografskim podacima o 34 izvođača i sadrži download kod za preuzimanje čitave kompilacije u digitalnom formatu. "The Ultimate Collection - Greatest Hits" jedinstvena je zbirka sabranih djela domaće pop i rock prošlosti s uvidom u bogatstvo fonoteke Jugotona i Croatia Recordsa te predstavlja značajan potez u namjeri očuvanja hrvatske i regionalne glazbene baštine.

Više informacija o ediciji "The Ultimate Collection", kao i albumu "Greatest Hits" pronađite na web stranici.

Album "Greatest Hits" po cijeni od 99 kuna pronađite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te putem webshopa, iTunesa, Amazona te Deezera.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije