Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivno

Jacques objavio spot za pjesmu s kojom ide na Eurosong i rasplakao obožavatelje

Jacques Houdek
Foto: Ana Sever
1/6
04.04.2017.
u 15:07

Spot je režirala Katja Restović, a ona je 1999. svoj redateljski potpis ostavila na spotu za pjesmu "Marija Magdalena" s kojom je Doris Dragović nastupala na Eurosongu

Jacques Houdek snimio je službeni videospot pjesme "My friend" u režiji uspješne i poznate redateljice Katje Restović

- Videospot koji smo danas objavili kruna je dosadašnjega višemjesečnog rada cijeloga tima na projektu My friend. Himna je to koja slavi život kao čudo, nadahnjuje i cilj joj je potaknuti slušatelja da svaki dan živi punim plućima. Pjesmom pozivamo na prijateljstvo, na poštivanje i slavljenje različitosti, što je bila i ideja videospota. Željeli smo oslikati nekoliko usporednih životnih situacija, koje su naša svakodnevica i trebaju nas podsjećati na to kako je život uistinu čudo. Budimo prijatelji neovisno o našim različitostima, one nas trebaju spajati, a ne razdvajati i upravo njih trebamo slaviti kako bi nam svima bilo ljepše i kako bismo uživali u najljepšemu daru koji smo primili, a to je život. To je jasna poruka koju smo željeli prenijeti i mislim da smo u tome uspjeli - izjavio je Jacques Houdek.

Redateljica službenoga videospota Katja Restović 1999. godine režirala je i videospot hrvatske glazbene dive Doris Dragović za pjesmu Marija Magdalena, a ta je pjesma u Izraelu osvojila četvrto mjesto i time ponovila najbolji hrvatski plasman na Euroviziji. Veliki uspjeh iskusna redateljica predviđa i Jacquesu Houdeku.

„Ideja je bila stvoriti emotivan, topao, životan videospot u čemu je ekipa uspjela. Izazvati slikom emociju koju Jacques raskošno poklanja svojim glasom, bio je velik izazov i ogromno zadovoljstvo. Jacques i ja dugo surađujemo, dijelimo umjetnički senzibilitet, pa smo i ovoga puta istinski uživali u radu na ovome velikom projektu. U njegovu izvanserijskome talentu sad uživa i cijela Europa. Njemu i cijeloj ekipi želim mnogo sreće! Sigurna sam da će postići zapažen rezultat i na najljepši mogući način predstaviti Hrvatsku radioteleviziju i našu domovinu na Euroviziji, a sretna sam što smo moja ekipa i ja imali prigodu biti dijelom ove divne priče koju ćemo zauvijek nositi u najljepšemu sjećanju“, kaže redateljica Katja Restović.

Pojasnila je da je snimanje trajalo dva dana, a snimalo se između 15 i 16 sati dnevno.

Obožavateljima se spot sviđa, ako je suditi po komentarima na Jacquesovom Facebooku. Kažu da je spot poput same pjesme genijalan, a neke je toliko ganuo da su se rasplakali.

>>Toni Cetinski: Jacques me besramno kopirao

>>Jacques Houdek neće biti sretan mjestom koje je zauzeo na kladionicama

Ključne riječi

Komentara 6

ZZ
zzzzzz
18:48 04.04.2017.

ne svidja mi se

KR
Krokant
19:18 04.04.2017.

Bravo Jacques, puno srca, duše i talenta u ovoj pjesmi i videu! Sretno! Ima puno hatera, kao i uvijek kad se nešto vanserijski pozitivno i dobro pojavi.

Avatar gogazera
gogazera
08:23 05.04.2017.

Imamo prelijep jezik za pjevanje, a on izabrao Engleski i Talijanski...nemogu to shaviti, a Jacquesovi vokali su odlicni...nema tu dvojbe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije