Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Estradno prepucavanje

Jacques Houdek odgovorio Tonyju na optužbe da ga je besramno kopirao

Jacques Houdek
Foto: VL
1/4
07.03.2017.
u 19:49

Pjevač je za In Magazin rekao kako je bio Tonyjev obožavatelj i da mu je nezahvalno i teško komentirati Tonyjeve optužbe

Nakon što je objavljena pjesma "My friend" s kojom će nas Jacques Houdek u svibnju predstavljati na Eurosongu njegov kolega Tony Cetinski je izjavio kako ga je Jacques besramno kopirao.

- Jacques je izuzetan vokalist koji je pažljivo slušao moju izvedbu ‘Caruso’ i  pokupio taj  šok moment mijenjanja tehnike pjevanja iz opernog u pop boju glasa. Navikao sam da me se kopira. Neka mu je sa srećom - izjavio je Tony za Story.

Houdek je danas dao intervju za In Magazin Nove TV u kojem se osvrnuo na Tonyjevu izjavu.

- Evo ne mogu ne spomenuti Tonyja Cetinskog. Ja zaista nemam nikakav problem. Ja sam bio Tonyjev fan, dok je on počinjao ja sam ga odmah zavolio, i njega i njegove pjesme, to sam mu odmah i rekao! Ne mogu se referirati na to što je on je rekao jer mi je nezahvalno, teško i bez veze - poručio je Jacques.

Rekao je i kako su mu inspiracija za ovu pjesmu bili ljudi koji su unatoč svom hendikepu postigli  značajne uspjehe, ali i da je na neki način i on sam bio inspiracija za pjesmu.

- Da budem savršeno iskren, ja nisam netko tko je  tipična zvijezda. Ja sam netko tko je uvijek imao problema s težinom i kad sam imao 19 godina, kad sam kretao sa svojom karijerom  naravno da sam jako razmišljao o tome, bio sam strašno svjestan tog svog problema i bez da sam ja bio svjestan, drugi su mi ga osvješćivali na svakodnevnoj bazi, da je to jedan užasno veliki problem koji ja moram riješiti prije nego što se odlučim na pjevanje - kazao je pjevač.

>>Toni Cetinski: Jacques me besramno kopirao

>>Poslušajte pjesmu s kojom Jacques ide na Eurosong i za koju kaže da je pjesma njegovog života

Komentara 6

Avatar maxist
maxist
21:19 07.03.2017.

samo je njegov ego masivniji od njega

OD
odraneol
21:01 07.03.2017.

Gospodo "novinari", u čemu je vaš problem?

HA
Harpoon
18:51 09.03.2017.

Dragoj Jacques, nisam baš glazbenu vudren, ali mi se čini da si ipak malo malčice plagirao Tonya Cetinskog. Nego, Jacques, dali putuješ u Ukrajinu privatnim zrakoplovom ili redovnom linijom. U ovom drugom slučaju morati ćeš platiti za sebe dvije karte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije