navigacija Clubbing 127
PROMOVIRAJU NOVI SINGL

Auguste večeras nastupaju u zagrebačkom KSET-u

Njihov je rad prepoznat i od strane struke, pa su tako na prošlogodišnjoj dodjeli nagrade Porin bile nominirane u kategoriji Novi izvođač godine.

Foto: Promo

Ovog petka, 21. travnja, skupina Auguste, čiju osnovu čine dvije kantautorice – Gordana Marković i Ivana Lulić, nastupit će zajedno s pratećim bendom u zagrebačkom klubu KSET i proslaviti pet godina djelovanja benda i stvaranja autorske glazbe!

Nedavno su objavile novi singl s pratećim videospotom – pjesmu “Trebam malo” te nastavile najavljivati novi studijski materijal, a upravo će na ovom koncertu s cijelim bendom po prvi put uživo zasvirati ovaj novi singl:

Novi singl “Trebam malo” produkcijski potpisuje Tomislav Franjo Šušak, a za prateći videospot je zaslužna redateljica Marcella Zanki. U glavnoj ulozi u spotu našao se talentirani glumac Marko Petrić, montažom se bavila Irena Fabri dok je za snimanje bila zaslužna Kreativna agencija - Milan Latković i Duje Kundić.

Pjesma “Trebam malo” dostupna je putem digitalnih glazbenih servisa, a videospot je objavljen na njihovom YouTube/Vevo kanalu: http://Auguste.lnk.to/Trebammalo

Auguste iza sebe imaju jedan studijski album, naslova “Sve što je nekada bilo važno”, objavljen sredinom listopada 2015. godine, a koji je nastao u produkciji Tomislava Franje Šuška, producenta odgovornog i za novi singl “Trebam malo”. Njihov je rad prepoznat i od strane struke, pa su tako na prošlogodišnjoj dodjeli nagrade Porin bile nominirane u kategoriji Novi izvođač godine.

>>Auguste: Drago nam je što nas je žiri odabrao za finalistice

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija
Pogledajte još
Lidija Bačić
POZITIVNA LJETNA PJESMA

Lidija Bačić objavila spot za pjesmu 'Glupacho moja'