Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENING REPREZENTACIJE

Pletikosa i Subašić duže trenirali; liječnici optimistični oko stanja Badelja i Pranjića

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
28.05.2014.
u 19:08

- Badelj i Pranjić nalaze se u posebnom tretmanu i još je prerano za bilo što reći, ali obojica se danas osjećaju značajno bolje - objasnio je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Niko Kovač odlučio je danas odraditi samo za jedan od dva planirana treninga. Razlog su umorni igrači, pa je izbornik nametnuo lagani trening.

Vratari Stipe Pletikosa i Danijel Subašić jedini su koji su ostali duže na treningu i to nekih 15-ak minuta, a vježbali su istrčavanja.

Trening su propustili Danijel Pranjić i Milan Badelj koji su ostali u hotelu. Taj dvojac će u četvrtak otići u Zaboku u bolnicu Sveta Katarina gdje će napraviti dodatne pretrage. Liječnička služba je optimistična što se tiče njihovog oporavka.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Badelj i Pranjić nalaze se u posebnom tretmanu i još je prerano za bilo što reći, ali obojica se danas osjećaju značajno bolje - objasnio je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević te dodao:

- Neće trenirati još koji dan, više detalja zasad ni ne možemo imati, ali optimističan sam. Prije svakog velikog natjecanja imali smo problema, a ovoga je puta, u globalu, cijela momčad zdrava. Ranija su okupljanja znala izgledati kao bolnica, pogotovo tijekom prvih dana.

>> 'Nisam imao ništa protiv Sammira. Moj problem je bio Štimac!'
>> U skupini po sve pobjede pa onda idemo skinuti i Španjolce
!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije