Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo

Objavljeni termini: Hrvatska protiv Kameruna točno u ponoć

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: DPA/PIXSELL
07.12.2013.
u 18:05

Objavljeno je i da hrvatski navijači imaju pravo na osam posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu

Fifa je objavila točan raspored i točnu satnicu svih utakmica u skupinama za predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Kao što znamo, Hrvatska i Brazil otvaraju SP, a utakmica se igra 12. lipnja u Sao Paulu s početkom u 17 sati po lokalnom, odnosno 22 sata po hrvatskom vremenu. Utakmicu drugog kola protiv Kameruna naši igraju u Manausu, 18. lipnja, a utakmica će početi točno u ponoć po našem vremenu.

U posljednjem kolu protiv Meksika igramo 23. lipnja u 22 sata.

Objavljeno je i da hrvatski navijači imaju pravo na osam posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a svi naši navijači kupnju ulaznica prijavljuju od 8. prosinca 2013. do 7. veljače 2014. godine na portalu za hrvatske navijače koji će sutra biti objavljen na službenim stranicama Svjetskog prvenstva.

>>Evo gdje će naši reprezentativci boraviti tijekom SP-a!

Komentara 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:33 07.12.2013.

Čujem nešto se priča da će srbija bojkotirat ovo svjetsko prvenstvo....zašto, kako zbog čega i koga ne znam, al navodno neče učestvovat....

BO
bomba
18:52 07.12.2013.

Može svatko svašta reći ali sile o8 ( Njemačka, Italija, Japan) a bivša NDH dvije repke mi i BiH

BO
bomba
18:54 07.12.2013.

Može svatko svašta reći ali sile o8 ( Njemačka, Italija, Japan) a bivša NDH dvije repke mi i BiH -------------------------------------------- ispravka o8= osovine- SILE OSOVINE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije