Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaka provjera

Drmić pjevušio Lijepu našu, Modrić impresioniran Olićem...

Modrić Olić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
06.03.2014.
u 08:46

– Dok je svirala Lijepa naša, pjevušio sam je u sebi. Mama me naučila riječi... – otkrio je Drmić.

Hrvatski su nogometaši u prvoj provjeri za SP remizirali u St. Gallenu sa Švicarskom (2:2). I dok je Olić zablistao dvama pogocima, švicarski junak Josip Drmić, čim je utakmica završila, prišao je Luki Modriću i razmijenio dres s, kako kaže, svojim idolom...

– Hrvatska je senzacionalna, a Modrić, Mandžukić, Olić... sve su to igrači kojima se divim – govorio je zadihani Drmić u tzv. mixed zoni.

Priznao je nešto što Švicarcima nije rekao:

– Dok je svirala Lijepa naša, pjevušio sam je u sebi. Mama me naučila riječi...

Drmić s ponosom nosi švicarski dres, ali ipak žali za kockastim.

– Žao mi je što ne igram za Hrvatsku, tužan sam zbog toga. Ali, nitko iz Hrvatske nije mi se obratio, nije ništa pitao moju obitelj. Što mogu, odrastao sam u Švicarskoj i u njezinu dresu dajem sve od sebe. Pa i protiv Hrvatske, ispada da je to moj najdraži suparnik – zaključio je Josip Drmić.

Modrić: Olić je nevjerojatan

I Luka Modrić bio je odličnoga raspoloženja.

– Dobro smo igrali. Gledam cijelu utakmicu, ne ulazim u nešto lošije detalje. Od njih ne bježimo, trebamo ih analizirati, ali treba reći da je cjelokupni dojam dobar i kako u miru možemo čekati pripreme za SP – kazao je.

Impresioniran je Ivicom Olićem...

– Ma to je nevjerojatno, kao da je na play stationu! – smijala se Realova zvijezda.

Danijel Pranjić priznao je da je obrana u prvom dijelu djelovala pospano:

– Bilo mi je lakše u drugom dijelu kad je ušao Šifo, počeo pričati i voditi obranu. S njim mi je bilo lakše – kazao je Pranjić.

Kazna HNS-u?

Jedina mrlja ovoga maloga spektakla u St. Gallenu bilo je skandalozno ponašanje dijela hrvatskih navijača, koji su šokirali Švicarce paljenjem baklji, unatoč stalnim upozorenjima službenih spikera.

– Takvima nije mjesto na stadionu – kazao je Niko Kovač i ispričao se domaćinima.

Moguće je da Fifa nakon ovoga pošalje novu kaznu Hrvatskom nogometnom savezu. Baklje u njezinu dvorištu teško se mogu oprostiti...

>>Drmić: Nisam slavio gol jer sam igrao protiv svojih

>>Sjajni Ivica Olić s dva pogotka donio remi: Švicarska - Hrvatska 2:2

Komentara 27

Avatar jure23
jure23
10:23 06.03.2014.

oliću care, kao vino si što stariji to si sve bolji..

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:18 06.03.2014.

Hrvatska-Šicarska 4:0.Kao da igramo Doma,sao da imamo domaću "elitu"kao sportaše di bi nam bio kraj,bravo momci,posebno drugo poluvrijeme..

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
09:09 06.03.2014.

Uzeli smo im ispred nosa Rakitića i Petrića. Ipak ne bi bio fer oduzeti im svakoga koji nešto vrijedi. Hrvatska ionako ne ulaže ništa u sport, nego kao paraziti živimo od tuđeg ulaganja. Drmiću želim svako dobro i uspješnu karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije