Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda UFC-a

White: McGregor je veći od Lesnara i GSP-a!

Conor McGregor
Fight Site
30.09.2014.
u 12:41

"Ovakvo se nešto baš i ne viđa. Ne viđate da se netko tako pojavi i napravi takav udar, a da nije bio niti među prvih deset."

Conor McGregor došao je i do četvrte pobjede od kad je postao član UFC-a te sad ima 12 pobjeda u nizu. Nakon posljednje, koja je ostvarena na UFC-u 178 protiv Dustina Poiriera, oglasio se i predsjednik UFC-a Dana White.

Dana White bio je i više nego zadovoljan onim što je ponudio UFC 178. Sjajne borbe nisu nikog ostvarile ravnodušnim pa tako niti čelnog čovjeka najjače svjetske MMA promocije, ali posebno se osvrnu na nastup Irca. Usporedio ga je s Brockom Lesnarom i Georgesom St. Pierreom.

"Conor McGregor je prava stvar. On je sila kakvu nikada nisam vidio. Veći je od Brocka Lesnara kad je bio ovdje. Veći je od bilo kojeg borca kojeg smo imali. Da, veći je i od GSP-a. Nikada nisam vidio ovako nešto.", izjavio je Dana White.

McGregor je u vrlo kratkom vremenu postao UFC-ova zvijezda i njegovo dovođenje u ovu promociju pokazalo se kao pun pogodak.

"Ovakvo se nešto baš i ne viđa. Ne viđate da se netko tako pojavi i napravi takav udar, a da nije bio niti među prvih deset."

Ključne riječi

Komentara 1

DI
diskasting
14:56 30.09.2014.

lik je prejak samo što ne volim način kako je stekao toliko publike zbog svoga jezika i pljuvanja drugih boraca... ali ovo da ima samopouzdanje stoji moraš se nabrijati na svaki fight ja sam najjači i gotovo inače gubiš nema druge. još kad imaš svoju državu tj. svoje irce iza sebe predobra publika. there`s only one conor mcgregor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije