Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Iznenada preminuo bivši UFC prvak Kevin Randleman

Kevin Randleman
Foto: Instagram
12.02.2016.
u 11:02

Amerikanac koji je 1996. ušao u svijet slobodne borbe kao hrvač, profilirao se otkačenom frizurom, zanimljivim spektrom udaraca i dinamičnim stilom borbe...

Tragedija je pogodila svijet borilačkog sporta – u 44. godini života preminuo je Kevin ''The Monster'' Randleman. Svladali su ga upala pluća, a potom i zatajenje srca.

Hrvatska publika najbolje ga pamti po iznenađujućoj pobjedi protiv Mirka Filipovića sad već davne 2004. godine, tijekom njihova okršaja u japanskoj Pride organizaciji.

Amerikanac koji je 1996. ušao u svijet slobodne borbe kao hrvač, profilirao se otkačenom frizurom, zanimljivim spektrom udaraca i dinamičnim stilom borbe. No najveća pobjeda u karijeri upravo mu je protiv Cro Copa, a gubio je od Chucka Lidella, Fedora Emelianenka, Quintona Jacksona, Kazushija Sakurabe, Randyja Couturea...

Svejedno, postao je UFC prvak 1999. godine nakon pobjede protiv Petea Williamsa, a i obranio je pojas protiv Pedra Rizza, da bi mu ga Couture "preoteo" 2000. godine. U Pride je prešao 2002.

Karijeru je završio 2011. nakon četvrtog poraza zaredom.

>> Više o tome tko je bio Kevin Randleman pročitajte na Fight Site

>> Randleman nakon 11 godina otkrio tajnu kako je nokautirao Cro Copa!

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
11:08 12.02.2016.

.....cijeli život njegovom su tijelom kolale kemikalije.............laka mu zemlja....

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
11:32 12.02.2016.

CroCop se mora hitno konzultirati sa svojim ljecnicima, kako da tijelo potpuno ocisti od kemikalija i regenerira, inace ce zavrsiti kao ovaj.

KS
krao_sam
14:41 12.02.2016.

Ona borba protiv fedora je legendarna.. Rip

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije