Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borilački spektakl

Sve je spremno za Cox Fight Night

Maro Perak
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
23.06.2016.
u 10:39

Organizatori iz MMA Teama Uragan i Cox bara najavljuju sjajan noćni ambijent kakav priliči za ovakvu priredbu, uz atraktivne plesačice i sjajan zabavni program.

Borilački spektakl pod nazivom "Cox Fight Night" iz serije FNCL turnira spremno čeka svoj početak najavljen za ovu subotu, 25.lipnja na Dan državnosti, a održat će se na poznatoj splitskoj šetnici u uvali Trstenik, u sklopu Cox bara sa početkom u 21,00 sat! 

Organizatori iz MMA Teama Uragan i Cox bara najavljuju sjajan noćni ambijent kakav priliči za ovakvu priredbu, uz atraktivne plesačice i sjajan zabavni program. 

Onaj najbitniji dio, odnosno fight card je popunjen s velikim i perpsektivnim imenima iz svijeta MMA i kickboxinga gdje se u svih 10 mečeva očekuju nastupi hrvatskih boraca protiv europskih, svojevrsni MMA&kickboxing okršaj "Hrvatska vs Europe"! 

Poznati splitski MMA borac i miljenik domaće publike Teo Radnić zbog zdravstvenih problema je odgodio meč tako da će ga zamijeniti poznati hrvatski MMA borac i nekadašnji osvajač Hrvatske MMA lige Matej Batinić iz Zagreba. 

Osim zabavnog i adrenalinskog dijela programa, ova borilačka priredba  ima i humanitarnu notu jer organizatori iz Cox bara su odlučili dio prihoda donirati splitskoj udruzi "Anđeli". 

Dakle, zabava počinje u subotu, 25.06.2 u 20 sati i traje do ranih jutarnjih sati.

Ovako izgleda fight card i najavljeni mečevi:

K1
63.50kg  Robu Gheorghe (Mold.)  vs   Roko Dozdor  (Cro)
  
MMA
71kg   Dragoljub Stanojević (Srb)  vs  Karlo Caput  (Cro)
  
K1
90kg    Balazs Zsolt (Hung)  vs  Fatmir Deskaj (Cro)
  
K1
71kg Andre Di Blasi (Ita)  vs   Finko Barišić  (Cro)
  
MMA 
88kg  Igor Kantar (Srb)  vs  Domagoj Obradovic (Cro)
  
K1 
63.50kg  Gianmarco Donateo (Ita)  vs   Muhamet Deskaj  (Cro)

MMA 
+93kg Muhamed Mahmić (BiH)  vs Matej Batinić (Cro)
  
K1 
-95kg  Mišo Lisin (Slo)   vs   Toni Milanović  (Cro)
  
MMA 
90kg  Torok Arpad (Hun)  vs  Kristijan Perak (Cro)
  
MMA (meč večeri)
-95kg Ivan Vičić (Srb)  vs Maro Perak (Cro)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije