Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob od ranije

Rockhold: Bisping je nevjerojatno preplaćen borac

'WORLD RIGHTS  The Ultimate Fighting Championships UFC 105 at the Manchester News Arena, Manchester, UK. 14/11/2009  Pictured is winner Michael Bisping entering the arena of Manchester, UK he was figh
BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures/PIXSELL
23.08.2014.
u 10:01

"Bisping govori puno sranja, a mi imamo neki sukob još od ranijih dana. Govori kako je bio bolji od mene i dok smo trenirali, pa evo, neka to dokaže"

Luke Rockhold trenutno nema ugovorenu borbu, no to mu ne smeta da redovno komentira događanja u srednjoj kategoriji UFC-a, u kojoj i on vrlo uspješno nastupa. Ovog puta je ponovno na zub uzeo Michaela Bispinga, koji se danas u Makau bori protiv Cunga Lea.

Rockhold je odmah napao Bispinga tamo gdje mnoge borci najviše boli. "Mislim kako je Bisping nevjerojatno preplaćen borac, posebno ako se usporedi sa mnom i mojim primanjima, a pogledajte gdje smo, tj. kako je tko rangiran. Kladio bih se s Bispingom da, u koliko ga ne završim u prvoj rundi, da može dobiti cijeli moj honorar, no ako ga završim, da ja dobijem njegov. Čak i da ga pobijedim, a da nije završen u prvoj, primala bi mu moja primanja", rekao je Rockhold i ponudio Bispingu okladu.

Posljednji Bispingov honorar koji je javno objavljen, bio je iz 2011. godine, kad je savladao Jasona Millera, na finalnom eventu 14. sezone Ultimate Fightera. Bisping je tad zaradio 425.000 dolara, u kojem se nalazi 250.000 dolara fiksne zarade i 175.000 dolara bonusa za pobjedu. Rockhold se, za usporedbu, za pobjedu u borbi protiv Costasa Philippoua dobio 80.000 dolara, gdje je polovina fiksni iznos, a druga polovina bonus za pobjedu. Bisping se trenutno nalazi na osmom, a Rockhold na petom mjestu ljestvice UFC-ove srednje kategorije.

"Bisping govori puno sranja, a mi imamo neki sukob još od ranijih dana. Govori kako je bio bolji od mene i dok smo trenirali, pa evo, neka to dokaže. Neka prestane brbljati i stavi lovu na stol", otvoreno je Rockhold izazvao Bispinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije