Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uplakani Bonjasky

'Razočaran sam Zagrebom, ovo nije način da se kaže zbogom šampionu'

Filipović Bonjasky
Slavko Midzor/PIXSELL
09.03.2014.
u 10:31

- Ne znam je li ovo poklon od sudaca, no od Zagreba ovo nisam zaslužio. Nisam zaslužio takav ispraćaj na kraju karijere

Veliki Remy Bonjasky otišao je sinoć u mirovinu s dvojbenom pobjedom i u suzama. Pred devet tisuća gledatelja u zagrebačkoj Areni dobio je naklonost sudaca u borbi protiv Mirka Filipovića, a mnogi smatraju da je pobjeda trebala biti Mirkova. Nakon proglašenja Cro Cop je odmah napustio ring jer nije dobio niti dodatnu rundu. Bonjasky je ostao u ringu, a publika je zviždala.

- Ovo je bila moja zadnja borba. Nadam se da Mirku na oproštaju neće nitko zviždati kao meni. No, ja volim Zagreb i hvala navijačima, rekao je Bonjasky.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Kasnije u miks zoni, Bonjasky je i zaplakao.

- Ne znam je li ovo poklon od sudaca, no od Zagreba ovo nisam zaslužio. Nisam zaslužio takav ispraćaj na kraju karijere. Učinio sam tako puno za ovaj sport, znam da je Mirko njihov ljubimac, no oni ne znaju kako je trenirati 20 godina svaki dan. Ovo nije način da se kaže zbogom šampionu.

>>Mirko odlukom sudaca poražen od Bonjaskog!

Komentara 22

Avatar džukac3
džukac3
12:03 09.03.2014.

Mirko se ponio ...najsramotnije u karijeri..... nikad više za mene neće biti. .častan sporaš... Remy je za njega....gospodin...

VU
vupora8
11:10 09.03.2014.

Mirko ovo stvarno nije lijepo od tebe. Da bio si bolji ali malo bolji i zasluzio si pobjedu ali sjeti se kako je tebi poklonjena pobjeda na K1 finalu u Areni Zagreb odmah u prvom kolu! REMY,hvala ti za sve velike borbe i sve atraktivne nokaute..Zbogom:)

ML
Mlad75
10:53 09.03.2014.

Bonjasky je u pravu....kao prvo njihova borba je izgledala kao revijalna borba dva starca, što oni i jesu...zato je i publika trebala imati osjećaj da je ovo zadnji meč Bonjanskyog i da bi takav prvak i čovjek u revijalnom meču ( koliko god se on bio medijski najavljivo kao okršaj on je bio revijalan) mogao imati povlašten status kod sudaca. Drugo iznenadio me Mirko, zašto odmah nije zagrlio Bonjanskog podigao mu ruke u zrak kao odobravanje za sve pobjede koje je Bonjanski ostvario u svojoj karijeri.....kao što je sam Bonjanski rekao nagradite aplauzom 20 godina treninga i odricanja a ne zadnju oproštajnu borbu...Mirko se našao uvrijeđen zbog poraza a istina je da se ne može boriri ni sa jednim trenutno jakim borcem nego baš sa ovim veteranika kakav je i on....ne ežlim da ispadne da je Mirko loš, ali ipak zub vremena je uzeo svoje....A publika koja bi trebala biti sporska i koja bi trebala znati koliko je odricanja u životu bio da bi se postiglo ono što je Bonjaski postigao trebala je dati dugi pljesak starom šampionu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije