Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči borbe

Pokrajac iz dalekog Brazila: Savjetovali su nam da ne napuštamo hotel, čitavu noć se čuju rafali!

Igor Pokrajac
Foto: Jurica GaloićPixsell
18.12.2014.
u 14:23

"Čitav moj tim i ja smo nakon samo nekoliko dana Brazila zaključili da živimo u prekrasnoj domovini Hrvatskoj. Svakim novim provedenim danom ovdje smo sve više uvjereni u isto"

Ispred Igora Pokrajca je vrlo bitan dvoboj sljedećeg vikenda u dalekoj Barueri. Meč protiv Marcosa Rogerija de Lime bi mu lako mogao odrediti budućnost u elitnoj promociji, a toga je svjestan i The Duke koji nikad spremniji ulazi u ovaj obračun. Drugi put zaredom je bio primoran putovati u ovu južnoameričku zemlju te se boriti na gostujućem terenu protiv domaćeg borca. No, Igor je više puta pokazao veliku snagu u ključnim trenucima karijere pa optimizma ne nedostaje niti kod njega, niti kod njegovih fanova.

UFC Fight Night 58 pogledajte ekskluzivno na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju 21. prosinca s početkom u 04:00 sata iza ponoći.

Da bi se što bolje aklimatizirao na brazilsku klimu, ali i kako bi se oporavio od putovanja, Igor je u daleki Brazil doputovao još u prošlu subotu te već nekoliko dana provodi u Barueri, gradiću u oblasti Sao Paola.

U ekskluzivnom razgovoru za Fight Site, The Duke nam je opisao dosadašnje dojmove te je najavio pobjedu protiv De Lime.

– Čitav moj tim i ja smo nakon samo nekoliko dana Brazila zaključili da živimo u prekrasnoj domovini Hrvatskoj. Svakim novim danom provedenim  ovdje  sve smo više uvjereni u isto te se isti zaključak nemjerljivo uvećao – poručio je u uvodu Igor.

– Stigli smo još u subotu iz Züricha te smo odmah nakon dugog leta i dolaska u hotel odradili jedan "cardio" trening. Već su nam prilikom "check ina" savjetovali da ne napuštamo hotel, kao niti da ne napuštamo predio oko hotela. Razlog je sigurnost, odnosno nedostatak iste. Uspostavilo se da su bili potpuno u pravu. Čitavu noć smo iz obližnje favele slušali rafale i pucnjavu – otkriva nam The Duke.

No, Igor i njegov tim ipak nisu izdržali nego su krenuli prema centru.

– Tko bi izdržao čitavo vrijeme u hotelu. Mi mangupi smo sjeli u taksi i odvezli se do samog centra. Vrlo brzo smo shvatili da to nije bila najpametnija ideja pa smo se vratili u hotel."

Pokrajac je tijekom ponedjeljka i utorka odrađivao standardne obveze za UFC.

– UFC borci i ekipa su stizali kroz ponedjeljak i utorak tako da se hotel polako popunjavao. Obavio sam sve protokolarne i ostale obveze prema UFC-u. To je dobro jer sada na miru mogu skinuti prekomjerne kile – zaključak je Pokrajca.

>>Intervju s Pokrajcem i sve o borilačkim sportovima možete pročitati na portalu Fight Site!

>>Nevjerojatno: MMA borcu od udarca ispalo oko

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:24 18.12.2014.

a nas dva mangupa u kockicama smo svaki dan isli pjeske u centar cca 5km..i u tjedan dana nam nije trebao taxi...niko nas nije ni žical a komoli da nas je netko pokusal orobiti ili sl..

AN
Andreeejjj
19:28 23.12.2014.

Pokrajac ti i sada čuješ dobre rafale i kad si u ZG...dobro te ovaj izdevetaooo...auuuuuuuuuuuuuuuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije