Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taekwondo

Na 16. Jastreb Open dolazi 900 natjecatelja

Jastreb Open
Vecernji.hr
28.11.2014.
u 13:54

Na navedenom natjecanju ove godine nastupit će 900 natjecatelja iz 64 kluba iz tuzemstva i inozemstva, čime već tradicionalno ovaj turnir spada u najveća taekwondo natjecanja za djecu u ovom dijelu Europe

Međunarodno taekwondo natjecanje za djecu i mlade u Hrvatskoj, 16. Jastreb Open u organizaciji kluba TKD Jastreb iz Zagreba, održat će se u subotu 29. studenog 2014. godine u Dvorani 2 Doma sportova s početkom u 09:30 sati.

Na navedenom natjecanju ove godine nastupit će 900 natjecatelja iz 64 kluba iz tuzemstva i inozemstva, čime već tradicionalno ovaj turnir spada u najveća taekwondo natjecanja za djecu u ovom dijelu Europe. Protokol svečanog otvaranja u nazočnosti brojnih medija i osoba iz kulturnog i javnog života grada i države započet će u 12:00 sati uz Zagrebačke mažoretkinje, Cedevitašice i službenu voditeljicu programa Karmelu Vukov-Colić. Otvorit će ga veleposlanik Republike Koreje, domovine taekwondo sporta Nj.E. Suh Hyung-Won.

Ovo sportsko natjecanje, pod pokroviteljstvom je Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH, Veleposlanstva Republike Koreje i Gradonačelnika Grada Zagreba, a uz potporu Turističke zajednice grada i Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i već godinama okuplja 1000 natjecatelja, najmlađih nada taekwondo sporta.

Ove godine humanitarnu akciju posvećena je udruzi "Sve za životinje", koja dugi niz godina skrbi o bolesnim i napuštenim životinjama na području Zagreba.

Kroz kotizacije od svih sudionika i donacije svih nazočnih na dan održavanja natjecanja nastojat će se prikupiti što više sredstava kroz novčane i robne vrijednosti (hranu za kućne ljubimce) koje će se  donirati gore navedenoj udruzi.

Za vrijeme natjecanja u predvorju koje se nalazi u sklopu sportske dvorane bit će istaknuta donacijska kutija u koju će svaki posjetitelj moći svojim dobrovoljnim prilogom (hranom za kućne ljubimce) dati svoj doprinos ovoj dobrotvornoj akciji.

Dobrotvorna akcija provodi se pod geslom:

- Ne postoje velike stvari, samo male stvari učinjene s puno ljubavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije