Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za naslov

Miočić poslao još jednu prijeteću poruku Werdumu!

Stipe Miočić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
01.05.2016.
u 13:16

- Spreman sam, svaka čast Werdumu, ali taj pojas bit će moj, poručio je Miočić već nekoliko puta, sad je na Facebooku poslao još jednu poruku

Stipe Miočić žestoko trenira i priprema se za najvažniju borbu karijere. Za dva tjedna, točnije 14. svibnja, borit će se za naslov protiv Fabricija Werduma na UFC-u 198. u Brazilu.

- Spreman sam, svaka čast Werdumu, ali taj pojas bit će moj, poručio je Miočić već nekoliko puta.

Sjajne izvedbe u posljednje vrijeme dovele su ga u priliku da napadne naslov, a iz njega pršti samopouzdanje. Uvjeren je da ima odlike prvaka, a svom protivniku prijeti preko Facebooka.

“Definitivno si dobar na tlu, crni pojas. Ali teško je koristiti jiu jitsu dok dobivaš udarce u lice”, poručio je američki borac hrvatskih korijena.

Komentara 2

DU
Deleted user
16:08 02.05.2016.

nece biti jednostavno, ali sam ipak uvjeren u sposobnosti stipe-a...

DA
dangebandi
14:00 01.05.2016.

Stipe: Kičmu ću ti učvor sabit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije