Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA ZA GLORY

Hron stigao u Zagreb na sparinge s Mirkom Filipovićem

Tomaš Hron
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
12.02.2014.
u 15:12

Tomaš Hron stigao je jučer u Zagreb gdje će narednih dana trenirati s legendarnim Mirkom "Cro Cop" Filipovićem u sklopu priprema za Glory 14 Zagreb

Ponajbolji češki teškaš, Tomaš Hron, stigao je jučer u Zagreb gdje će narednih dana trenirati s legendarnim Mirkom "Cro Cop" Filipovićem u sklopu priprema za Glory 14 Zagreb i meč protiv Remyja Bonjaskog. Hron će se tako pridružiti Mladenu Brestovcu i Igoru Mihaljeviću, stalnim Filipovićevim sparing partnerima koji već dugi niz godina pomažu Mirku u završnim fazama priprema.

Češkom teškašu je ova suradnja dobro došla s obzirom da će i on nastupiti u Zagrebu kao dio uvodnog programa. Zagreb je Hronu dobro poznata sredina, ne samo zato što je prije nekoliko mjeseci na FFC-u u Areni uvjerljivo svladao Jahfarra Wilnisa, nego i zato što je ranije u nekoliko navrata boravio u hrvatskoj metropoli. Također se radilo o suradnji s Filipovićem i treninzima u njegovom Cro Cop Gymu.

Hron je sigurno vrlo zanimljiv borac Gloryju s obzirom na sjajan niz pobjeda posljednjih godina. Od 2011. je nanizao slavlja protiv čak deset protivnika, a posljednji koji je stradao od njegovih šaka, bio je upravo Igor Mihaljević i to na FFC priredbi u Skopju. Stoga se radi o velikoj šansi za Hrona koji će se pokušati dokazati i na velikoj sceni kao što je ona Gloryjeva.

Ovih dana Fight Site će objaviti ekskluzivni intervju s Hronom koji će nam otkriti koliko mu znači prilika na Gloryju, kao i svoja iskustva iz sparinga s Cro Copom.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

>> Mirko Filipović nakon treninga završio na infuziji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije