Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Hrgović:

Nakon ovakvog meča, dođe mi da odem u profesionalce i prebijem Klička i Furyja zajedno!

Filip Hrgović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
29.11.2015.
u 09:55

Niti u najgorim snovima nisam vjerovao u ovakav rasplet. Ja sam u nokautu, kazao je Hrgović.

Tyson Fury je nakon 12 rundi dvoboja u njemačkom Dusseldorfu svladao Vladimira Klička te je postao novi prvak u teškoj kategoriji. Nakon više od 4000 dana svjetski boks ima novog boksačkog kralja. Suci su dvoboj bodovali sa 115:112, 115:112 i 116:111 te su jednoglasnom odlukom prednost dali Ircu. Nije bilo previše žaljenja iz Kličkovog kuta jer su bili svjesni da Vladimir u dvoboju s Furyjem nije pokazao apsolutno ništa.

Razočaran Kličkovim nastupom bio je i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović. On je nakon prijenosa komentirao dvoboj te je ustvrdio da se nije radilo o pretjerano kvalitetnom boksu, a ishod je nazvao prvoklasnim iznenađenjem, piše Fightsite. On je, naime, baš kao i većina stručnjaka vjerovala da Irac do slavlja može doći tek nekim "lucky punchem", a pokazalo se da je Fury iskontrolirao dvoboj od prve do zadnje runde.

"Niti u najgorim snovima nisam vjerovao u ovakav rasplet. Ja sam u nokautu. Nisam vjerovao da Fury može pobjediti Klička, barem ne na ovakav način. Ne razumijem zašto je Kličko ovako boksao. Fury ima mnogo rupa i to je Kličko trebao kazniti, trebao ga je nokautirati u prvim rundama", ocjenio je Hrgović dodavši da Kličko mora popraviti mnogo stvari i bolje se pripremiti za revanš.

"Kada sam pogledao ovaj meč, dođe mi da odmah odem u profesionalce. I da prebijem i jednog i drugog. Odjednom", zaključio je europski boksački prvak.

>>Fury pobijedio Klička i postao prvak svijeta pa se rasplakao i zapjevao: Ovo je bio moj san!

>>Pogledajte kako je pjevao Fury nakon pobjede nad Kličkom

Komentara 48

MA
maddog
10:16 29.11.2015.

lako je pricati,treba prići tom covjeku i zadati udarac pored onolikih ruku a i dobre eskivaze radi,sad je Klicko vidio kako je drugima manjim od njega bilo protiv njega boksati!

VA
valides
10:19 29.11.2015.

Tako su svi mislili dok nisu nokautirani

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:47 29.11.2015.

Ajde dečec ne bahati se ko prije par tj. kad si se nabrijavao i izgubio od amatera što si i sam i sad bi ti klička prebio. Malo se spustit na zemlju i sve će bit ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije