Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Rizinova turnira

Cro Cop: Kukavica je nešto najgore, Wanderlei Silva je tek mali miš

Cro Cop
Foto: You Tube Screenshot
1/10
28.12.2016.
u 08:44

Dobio sam jačeg suparnika no što je Wanderlei, prošlogodišnjeg pobjednika. I to je dobro. U posljednjoj fazi karijere želim se boriti protiv top-boraca. Wanderlei Silva je tek mali miš na kojeg ne želim trošiti niti riječi niti vrijeme. Kukavica je nešto najgore – rekao je Filipović

Hrvatski borac Mirko Filipović odgovarao je na novinarska pitanja uoči Rizinova turnira koji počinje u četvrtak. U četvrtfinalu Cro Cop će se boriti protiv Muhammeda Lawala, poznatog kao King Mo.

Borba protiv lanjskog pobjednika bit će neizvjesna, ali je Mirko potvrdio da se odlično pripremio. Cro Cop se ponovno dotaknuo Wanderleija Silve s kojim se trebao boriti.

– Dobio sam jačeg suparnika no što je Wanderlei, prošlogodišnjeg pobjednika. I to je dobro. U posljednjoj fazi karijere želim se boriti protiv najboljih boraca. Wanderlei Silva je tek mali miš na kojeg ne želim trošiti niti riječi niti vrijeme. Kukavica je nešto najgore – rekao je Filipović te potvrdio da je spreman za borbu.

Na pitanje ima li strategiju protiv Muhammeda Lawala, odgovorio je "kad ne bih imao strategiju, ne bih ovdje sjedio”. Želi i dalje ostati u Rizinu.

– Budem li se i dalje borio, bit će to definitivno u Rizinu. Ovisit će o turniru, rezultatu,ozljedama… Rizin je jedina opcija – istaknuo je Mirko te dodao kako mu više odgovaraju turniri s nekoliko borbi po večeri budući da je onda u pitanju i jedno putovanje:

 

– Umjesto tri konferencije za novinare s dosadnim pitanjima moram odraditi samo jednu konferenciju s dosadnim pitanjima – podvukao je s osmijehom Mirko Filipović.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:06 28.12.2016.

iritantan je postao, bio je dobar borac dok nije odustao od napadačkog stila, i ja mu želim da dobije batina i prestane biti po medijima, Miočić je i pored lošije tehnike neusporedivo bolji borac i čovjek

FI
Fisherman
09:51 28.12.2016.

Tih posljednih faza karijere je bilo bar 5 do sada...Nadam se da ce mu Mo napokon pokazati da je odavno za mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije