Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posrnuli brodar

Šelebaj prodaje nekretnine posrnule Mediteranske plovidbe

Vladimir Šelebaj
Davor Višnjić
22.03.2010.
u 15:41

Mediteranska plovidba oglasila je na Zagrebačkoj burzi prodaju nekretnina. Posrijedi su zgrada u gradu Korčuli, u kojoj je i sjedište društva, te dodatne nekretnine i zemljišta. Sve su nekretnine pod založnim pravom.

KORČULA – Mediteranska plovidba, čije je upravljanje potkraj prošle godine preuzeo Vladimir Šelebaj-Sellier sa zadatkom da tvrtku izvuče iz krize, oglasila je na Zagrebačkoj burzi prodaju nekretnina. Posrijedi su zgrada na pet etaža u gradu Korčuli, u kojoj je i sjedište društva, te nekretnine i zemljišta oko zgrade. Sve su nekretnine opterećene založnim pravom; jedna od 450 tisuća dolara s kamatama, a druga od 282 tisuće eura. Prodaju se i hotel Mediteran s građevinskim i poljoprivrednim zemljištem u Račišću, također pod založnim pravom od 1,158 milijuna kuna. Prednost imaju kandidati koji ponude najvišu kupoprodajnu cijenu, a za nekretninu u Korčuli prednost pri kupnji ima Grad Korčula.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brle
16:08 22.03.2010.

zasto me ovaj sa slike neodoljivo podsjeca na onog Protegu, iz one HPB?! ....zanimljivi su nasi socio pokazatelji, s jedne strane svi do celava osisani, sa mercedesima, s druge pak zalizani, kao mafijasi sa filmova, a onda stvarnost na ulici.....sve ostalo bjeda koja nije sebi kupila nove robe od kad je ostala bez zaposlenja, radi istih tih zalizanih i celavaca.....i naravno, nesposobnih politicara!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije