Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspjeh

Ruše je negativnom kampanjom, ali Ivanka Trump zbog ovoga može biti jako sretna

Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
08.03.2017.
u 17:48

U SAD-u se provodi kampanja protiv administracije predsjednika Donalda Trumpa nazvana "Zgrabi svoj novčanik".

Najstarija kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivanka Trump, profitirala je od negativne kampanje koja se ranije ove godine povela protiv njezine linije odjeće jer je nakon toga zabilježena rekordna prodaja, piše IBTimes

Početkom veljače lanac robnih kuća Nordstrom objavio je da prestaje prodavati Ivankinu liniju odjeće zbog bojazni od loših prodajnih rezultata. No, direktorica modnog brenda Ivanke Trump, Abigail Klem, tvrdi kako su od početka veljače, i Nordstromove objave, zabilježili neke od najboljih prodajnih rezultata u povijesti. 

- U nekoliko različitih prodajnih lanaca brend Ivanke Trump je zabilježio najbolju prodaju preko interneta, a u nekoliko kategorija smo zabilježili najbolje rezultate brenda u povijesti - tvrdi Klem.  Internetska stranica koja objedinjuje nekoliko modnih prodajnih stranica Lyst zabilježio je mjesečni rast prodaje brenda Ivanke Trump od 346 posto, dok je, navodno, ukupno prodaja porasla 557 posto. 

S druge strane, u SAD-u se provodi kampanja protiv administracije predsjednika Donalda Trumpa nazvana "Zgrabi svoj novčanik" preko koje se poziva na bojkot lanaca koji prodaju proizvode povezane s Ivankom i Donaldom Trumpom. Kao i Nordstrom, i neki drugi lanci su potpuno prestali prodavati ili smanjili ponudu takvih proizvoda, ali očito to nije naštetilo brendu Ivanke Trump.

>>Ova zgodna brineta, bivša manekenka, osoba je bez koje Trump ne može

>>Trump se susreo s kanadskim premijerom, no svi pričaju o zaljubljenom Ivankinu pogledu

>>Trumpova savjetnica tema dana zbog ove poze iz Ovalnog ureda

Komentara 1

DU
Deleted user
19:06 08.03.2017.

Jaaaaaoooo ivanka ti si moja slabost ! Kakva razlika u odnosu na ono što smo prije gledali u bijeloj kući ! Kraljica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije