Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadrovske izmjene

Rotacija šefova u HT-u – Mark Klein novi šef Nadzornog odbora

'14.02.2011., Hrvatski telekom, Savska 32, Zagreb - Konferencija za javnost i rezultati poslovanja Hrvatskog telekoma u 2010 godini. Ivica Mudrinic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukić/PIXSELL
11.09.2012.
u 11:42

Branka Skaramuča podnijela je ostavku na mjesto članice Uprave HT-a i glavne direktorice za ljudske resurse

Mark Klein izabran je za novog predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskog telekoma nakon što je Andreas Mölich podnio ostavku na to mjesto. Klein je član Nadzornog odbora od travnja ove godine kao jedan od predstavnika Deutsche Telekoma, kojemu se pridružio također ove godine, a trenutačno vrši funkciju višeg potpredsjednika za marketing, prodaju i usluge unutar DT-ova poslovnog područja Europa i tehnologija.

To nije jedina kadrovska promjena u Hrvatskom telekomu. Branka Skaramuča podnijela je ostavku na mjesto članice Uprave HT-a i glavne direktorice za ljudske resurse kako bi od 17. rujna preuzela funkciju više potpredsjednice za Hrvatsku unutar poslovnog područja Europa i tehnologija u Deutsche Telekomu. Skaramuču će zamijeniti Irena Jolić Šimović koja trenutačno vrši funkciju članice Uprave HT-a d.d. i glavne operativne direktorice za poslovne korisnike, a od kolovoza 2006. do rujna 2008. godine bila je na dužnosti članice Uprave HT-a d.d. i glavne direktorice za ljudske resurse. Do imenovanja novog člana Uprave, odgovornost glavnog operativnog direktora za poslovne korisnike preuzet će član Uprave i glavni operativni direktor (COO) Norbert Hentges.

– Marku želim dobrodošlicu na novoj ulozi predsjednika Nadzornog odbora i radujem se našoj zajedničkoj suradnji u nadolazećim godinama. Uime Uprave i Nadzornog odbora zahvaljujem Branki na njenom doprinosu u razvoju T-HT Grupe i želim joj puno uspjeha u budućem radu u DT Grupi – poručio je predsjednik Uprave i glavni direktor Hrvatskog telekoma Ivica Mudrinić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije