Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lagarde u sad-u

MMF: Ako se Europi ne pomogne, svijetu prijeti nova Velika depresija

christine lagarde, mmf
AFP/PIXSELL
16.12.2011.
u 09:47

Šefica MMF-a Lagarde upozorila da Europa ne može sama riješiti krizu.

Ne riješe li se problemi odmah, svjetsko bi se gospodarstvo moglo suočiti s istim prijetnjama koje su dovele do Velike gospodarske krize tridesetih godina, upozorila je šefica MMF-a Christine Lagarde u Washingtonu. Kako prenosi Wall Street Journal, Lagarde je u obraćanju američkom State Departmentu rekla da sve zemlje moraju zajedno raditi na rješavanju krize u Europi te kako tu krizu Europa ne može riješiti sama.

Međutim, Lagarde nije izričito rekla koji se točno potezi očekuju od zemalja i MMF-a, naglasivši samo kako je važno suočavati se s problemima i prihvatiti realnost. Lagarde je također pozvala tržišta da pojedinim zemljama daju vremena za političke procese potrebne da bi se došlo do rješenja.

Komentara 53

ZV
zveket
18:52 16.12.2011.

Gđo Lagrande sa nama neće biti problema kod nas su demokratski procesi odavno ubijeni ustvari nije ih ni bilo.

Avatar H/S/P
H/S/P
11:34 16.12.2011.

Ja san u depresiji od kad san se rodia.

SA
sandrina
13:05 16.12.2011.

Jeste li primijetili da su joj prsti desne ruke svi iste veličine????? Ne bi se reklo da je slika fotošopirana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije