Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže zaposlenike

Lanac brze hrane Kentucky Fried Chicken dolazi u Hrvatsku!

\'WORLD RIGHTS  Corrie star Brooke Vincent is spotted at Manchester train station with some friends and a Burger King meal in hand. The actress is also spotted having a smoke. Manchester, UK. 26/01/20
BigPictures/PIXSELL
Autori: jra, tr/VLM
23.09.2011.
u 16:32

Amrest ima franšize za Burger King ili Starbucks, a potvrdili su nam samo da istražuju mogućnost da otvore KFC restorane u RH

Poznati američki lanac brze hrane Kentucky Fried Chicken (KFC) dolazi i u Hrvatsku. Tvrtka Amrest, koja ima franšize za KFC, Burger King, Starbucks, Applebee's i Pizza Hut, objavila je četiri oglasa na portalu Posao.hr u kojima traži voditelja restorana i njegova pomoćnika, šefa smjene te specijalista za nabavu za Kentucky Fried Chicken u Zagrebu.

Glasnogovornik ove kompanije sa sjedištem u Varšavi u Poljskoj Maciej Mausch potvrdio nam je da je Amrest dobio dozvolu od vlasnika franšize, tvrtke YUM!, za ulazak u RH.

– Trenutačno istražujemo mogućnosti da otvorimo KFC restorane u Hrvatskoj, ali u ovom trenutku ne dajemo nikakve druge informacije – odgovorio nam je Mausch. U Amrestu smo pokušali provjeriti i najave da u Hrvatsku dolazi i poznati Burger King, no njega nam u odgovoru na naš upit uopće nisu spominjali. Iako je običaj da strani lanci koji ulaze na naše tržište od Hrvatske gospodarske komore traže podatke o tržištu, neslužbeno doznajemo da se nisu javljali HGK pa je posao analize, kao i pripreme tržišta za njih vjerojatno obavila neka konzultantska agencija, kako su to radili i Lidl i slični lanci koji su u Hrvatsku dolazili gotovo preko noći.

U Gavriloviću, koji u Hrvatskoj ima franšizu za 14 McDonald'sa, neslužbeno kažu da se o dolasku Burger Kinga i KFC-a već dugo šuška, ali dosad nije bilo službene potvrde da stižu. Amrest je sredinom 2010. i u Sloveniji tražio zaposlenike za KFC, ali još uvijek nije otvorio svoj restoran, dok je Burger King svoju poslovnicu otvorio u ožujku u Ljubljani. U Beogradu KFC ima restoran već četiri godine.

Komentara 64

FE
Felicijen
18:26 23.09.2011.

Pa nećemo valjda ići u KFC u Beograd? Jadranki se to nikako ne bi dopalo jer je rekla da se više ne ide u Beograd! Dobro, Todorić smije....

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
10:29 25.09.2011.

budu li za brzu hranu nabijali cijene, kao ovi prije njih, naravno da ce propasti. budu li stavili niske cijene, posao bi im mogao cvjetati. sve ovisi o tome koliko su pohlepni.

NE
nebitan
10:42 24.09.2011.

jeli itko od vas što negativno komentirate KFC ikada probao neku od njihovih piletina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije