Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inovacije

Hrvatska pošta pokreće digitalnu televiziju

postar
Arhiva VL
16.02.2012.
u 19:36

U suradnji s Odašiljačima i vezama Hrvatska pošta nudit će svojim korisnicima digitalnu televiziju

Hrvatska pošta pokreće još jedan posao. Do ljeta trebala bi osposobiti svoju digitalnu televiziju i postati prava konkurencija, primjerice, HT-u i njegovu MAXtv-u. A danas su u to ime Robert Jukić, predsjednik uprave Hrvatske pošte, i Denis Nikola Kulišić, predsjednik uprave Odašiljača i veza, potpisali ugovor. Digitalna televizija Hrvatske pošte temeljit će se na sustavu emitiranja zemaljske digitalne televizije DVBT 2, a za korištenje televizije neće trebati internetska veza.

Hrvatska pošta dobila je desetogodišnju koncesiju i bit će dostupna gotovo svim građanima u Hrvatskoj jer signal pokriva više od 95 posto područja.

U ponudi bit će šezdesetak programa, a cijena će, kao i kod ostalih, ovisiti o paketima. Prodajna mreža Hrvatske pošte, u što su uključeni i poštari, bit će svakako dodatna prednost pred konkurencijom.

Uz TV, korisnici će "dobiti" i virtualni poštanski ured te će moći i zaprimati poštu u elektroničkom obliku ako se odluče i za tu uslugu. Korisnik će na TV-u moći provjeriti svoju poštu i, ako želi, zatražiti da mu se pošta dostavi i u papirnatom obliku.

 

Komentara 24

DU
Deleted user
19:51 16.02.2012.

Zar je Linić et Com. neće prodati?

DJ
djuka1
20:17 16.02.2012.

Samo nek bude jeftiniji od Mudrinića

AW
awatar
15:46 17.02.2012.

Može mi neko pojasnit na koju foru če to radit,imam 2 tv prijamnika sa ugrađenim dvb-t resiverima,ali ovo je dvb-t2,koja je razlika????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije