Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grčka

Grci "otvorili" svoje financije međunarodnim nadzornicima

Grčka1
AFP
14.06.2010.
u 14:36

Stručnjaci Europske unije i Međunarodnoga monetarnog fonda poslani su u Atenu kao dio paketa pomoći Grčkoj

Međunarodni nadzornici počeli su danas s pregledom grčkih javnih financija, kako bi dobili cjelovit uvid u pravo stanje stvari i nadgledali grčki put oporavka, piše BBC.

Stručnjaci Europske unije i Međunarodnoga monetarnog fonda poslani su u Atenu kao dio paketa pomoći Grčkoj, a u prvom nadzoru će ostati tjedan dana. Grčka koja je započela s velikim proračunskim rezovima mora sadašnjih 14 posto deficita smanjiti na 3 posto do 2014. godine.

Međunarodni nadzornici u prvih će tjedan dana obaviti niz razgovora s ministrima grčke vlade i dužnosnicima, kao i s nezavisnim grčkim ekonomskim stručnjacima. 

Ključne riječi

Komentara 2

UK
Ugo Kajvez
21:23 14.06.2010.

Google .... . \"Nightmare vision for Europe as EU chief warns \'democracy could disappear\' in Greece, Spain and Portugal\"

UM
umag
07:50 15.06.2010.

te američke i engleske smrdulje na sve načine žele srušiti ujedinjenu europu a amerika i engleska imaju 25 puta veći dug od europe 25 puta znači 2500% više duga nego europa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije