Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacije

Filantropija kroz donacije pridonosi promicanju solidarnosti

Bakić
Pixsell
28.04.2010.
u 14:50

Počelo je zaprimanje prijava za natječaj za korporativnu filantropiju koji organizira udruga Donacije.info.

Udruga Donacije.info danas je u Zagrebu predstavila četvrti natječaj za nagradu za korporativnu filantropiju.

- Ovim natječajem želimo ostvariti što je moguće veću interakciju između onih koji imaju sredstva i žele ih donirati i onih kojima novac treba - rekao je glavni tajnik udruge Donacije.info Nenad Bakić. Dodao je kako ovaj projekt ističe tvrtke koje doprinose razvoju filantropije u Hrvatskoj te dodatno osvješćuju vrijednost i važnost filantropije u društvu, posebno u vremenu krize u kojem živimo.

Tvrtke se za nagrade mogu prijaviti samostalno ili ih mogu nominirati primatelji njihovih donacija, a podijeljene su u dvije kategorije - za najbolju pojedinačnu korporativnu donaciju te za najbolji program korporativnog doniranja u 2009. godini. Predstavnici bivših dobitnika nagrada Predrag Grubić iz Adris grupe i Žarko Horvat iz Holcima izjavili su kako je filantropija način na koji korporativni sektor može doprinijeti određenim vrijednostima u društvu te kako kod nas još uvijek postoje kompanije koje daruju, ali ne žele da se za to zna jer prevladava mišljenje kako je ostvarivanje dobiti nešto negativno. Prijave će se prikupljati do 14. svibnja, a nagrade će biti uručene početkom lipnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije