Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultati

Dobit Nexe Grupe u 2009. godini 6,75 milijuna kuna

nexe grupa
Goran Ferbežar
18.05.2010.
u 11:58

Prema odluci Glavne skupštine, 337.000 kuna rasporedit će se u zakonske rezerve, a ostatak od 6,41 mil. u rezerve za otkupljene vlastite dionice. Dionice su, s dosadašanje nominale od 200 kuna, podijeljene na 20 dionica po 10 kuna.

Nexe Grupa poslovala je u 2009. godini s dobiti u iznosu 6,75 milijuna kuna.

Prema odluci glavne skupštine, 337.000 kuna rasporedit će se u zakonske rezerve, a ostatak od 6,41 milijun kuna u rezerve za otkupljene vlastite dionice. Prema izvješću Zagrebačkoj burzi, skupština je donijela odluku o podjeli dionica, i to tako da se svaka dionica čiji je nominalni iznos 200 kuna podijeli na 20 dionica nominalnog iznosa deset kuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije