Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNO

Tvrtka CIAK Auto donira higijensko-tehnička zaštitna sredstva auto servisima diljem Hrvatske u vrijednosti od 200.000kn

CIAK Auto
29.04.2020.
u 09:57

Tvrtka CIAK Auto priključila se ostalim hrvatskim tvrtkama u pohvalnoj inicijativi pomoći održavanja radnih mjesta u teškim ekonomskim uvjetima društva pogođenog pandemijom.

U ovim izazovnim trenucima za naše društvo, zdravlje i sigurnost naši su glavni prioriteti. U želji da nastavimo graditi društveno odgovorno poslovanje u zajednici u kojoj živimo i djelujemo, odlučili smo donirati zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva u vrijednosti 200.000,00 kuna partnerima auto servisima diljem Hrvatske kako bi im omogućili rad u sigurnim uvjetima i pomogli zadržati nekoliko tisuća radnih mjesta.

Održavanje i servisiranje vozila neophodno je zbog sigurnosti na cestama građana Hrvatske, te ovim putem želimo pomoći našim partnerima u osiguravanju rada uz maksimalnu zaštitu i sigurnost za zaposlenike, kao i za kupce.

Ovom gestom također želimo izraziti zahvalnost našim dugogodišnjim parterima te pokazati solidarnost u financijski izazovnim vremenima.

Izjavio je direktor CIAK Auta Dalibor Bagarić.

Zahvaljujući mjerama koje su na snazi od ponedjeljka 27.4.2020., ponuda CIAK Auta ponovno je dostupna na preko 50 prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Na web stanici www.ciak-auto.hr mogu se pronaći informacije o radnom vremenu poslovnica ili obaviti kupnja putem web trgovine. U svrhu zaštite zdravlja i sigurnosti, ukoliko je moguće preporučamo online kupnju putem naše web trgovine, gdje vršimo svakodnevnu dostavu zahvaljujući vlastitom voznom parku od preko 250 vozila.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije