Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo iz Store Dota

Razvili punjač koji bateriju mobitela napuni za 30 sekundi

punjač
Foto: Screenshot YouTube
1/2
07.04.2014.
u 20:00

Punjač je zasad velik kao prijenosno računalo, no iz izraelske tvrtke naveli su kako planiraju smanjiti njegove dimenzije.

Izraelska tvrtka Store Dot razvila je prototip punjača za kojeg tvrde da može napuniti bateriju mobitela u svega 30 sekundi, piše Wall Street Journal.

Spomenuti punjač izradili su za Samsung Galaxy 4, a komercijalna proizvodnja za sve modele mobitela planirana je za kraj 2016. godine.

Punjač je zasad velik kao prijenosno računalo, no iz izraelske tvrtke naveli su kako planiraju smanjiti njegove dimenzije.

>>Odredba EU: Univerzalni punjač za mobitele - obavezan

Foto: Screenshot YouTube

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije