Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERCEDES-BENZ

Nova karavanska C-klasa veća je i lakša od prethodnika

Mercedes T205
Foto: Daimler
28.05.2014.
u 17:00

Bit će ponuđena s dvije maske hladnjaka, sportskom i elegantnom

Nakon predstavljanja dobro prihvaćene limuzine, Mercedes je pokazao i karavansku izvedbu nove C-klase. Bit će ponuđena s dvije maske hladnjaka, sportskom i elegantnom. Deset je centimetara duža od prethodnog modela pa je u unutrašnjosti prostranija, dok je prtljažnik porastao za samo pet litara, na 490 l.

Unatoč većim dimenzijama, 65 kg je lakša od prethodnika. Motorizacija je ista kao kod limuzine, benzinci od 156 do 333 KS te dizelaši od 115 do 204 KS. U ponudi su i dvije hibridne verzije sa 230 i 280 konja. Stražnji pogon je serijski, a 4Matic valja dodatno platiti.

>> Najmanji Mercedesov SUV plijeni izgledom, ali i mogućnostima

>> Mercedesu C-klase pet zvjezdica, Hyundaiju i10 četiri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije