Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROĐENDANSKI FILMIĆ

Ne sviđa vam se Facebookov Look Back? Moći ćete ga mijenjati

Facebook
Facebook
06.02.2014.
u 10:58

Iz Facebooka su potvrdili da će funkcija uređivanja uskoro biti omogućena

Facebook je za svoj 10. rođendan korisnicima poklonio Look Back, filmić o njihovim najznačajnijim trenucima na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Reakcije su, međutim, bile podijeljene. Osim što se osjećaju kao da ih Facebook prati, mnogim korisnicima nije se svidio pogled na neke stvari iz prošlosti. Možda je riječ o fotografijama bivše djevojke s kojom danas niste u najboljim odnosima, ili neki status koji vam je bio jako smiješan kada ste ga objavljivali, a sada vam djeluje sramotno glup.

U svakom slučaju, Facebook radi na mogućnosti uređivanja tog filmića. Kako piše Tech Crunch na temelju informacije neimenovanog izvora, filmići su mogućnost uređivanja trebali imati odmah, no u Facebooku je nisu uspjeli ugraditi na vrijeme za godišnjicu. Taj bi vam alat trebao omogućiti da izaberete druge fotografije i video-snimke umjesto onih koje je Facebook odabrao.

Čak i stranica podrške za Look Back spominje tu funkciju uređivanja, što je još jedan dokaz da je već prije bila u planovima.

Iz Facebooka su potvrdili da će funkcija uređivanja uskoro biti omogućena.

>> Muškarci se teže nose s prekidom - status na Facebooku promijenit će tek za 4 tjedna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije