Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBARUOV KARAVAN

Na tržište stigao još sigurniji i opremljeniji Levorg. Cijena kreće od 244.571 kn

Foto: Subaru
1/3
13.10.2016.
u 08:29

Levorg se i dalje nudi samo s jednim motorom, bokser turbobenzincem od 170 KS i CVT mjenjačem

Subaru je po uzoru na sve više proizvođača automobila – koji modele pomlađuju na godišnjoj razini – predstavio obnovljenu modelsku godinu 2017., svog na naše tržište lani pristiglog 469 cm dugog karavana Levorga.

U izgledu nema većih promjena, a novine se tiču sigurnosnih i multimedijskog sustava. Levorg sada dolazi uz novi sustav za kočenje u nuždi (zbog čega je dobio maksimalne ocjene na EuroNCAP-u), koji radi uz pomoć kamere koja detektira potencijalni sudar s pješacima, biciklistima i drugim sudionicima u prometu te, ako je potrebno, automatski koči u kriznoj situaciji. Do 50 km/h bi trebala nesreću izbjeći ili barem smanjiti njezinu posljedicu. Druga sigurnosna značajka je aktivan sustav za zadržavanje u voznom traku.

Novi je Levorg opremljen i 7” multimedijskim ekranom osjetljivim na dodir, a unaprijeđeno je i isofix sjedalo. Prilagođeno je kako bi još sigurniji prijevoz sasvim male djece. Levorg i dalje dolazi samo s jednim motorom, 1,6-litrenim bokserskim turbobenzinskim motorom sa 170 KS i 250 Nm okretnog momenta, ali u svim je verzijama uparen s Lineartronic automatskim kontinuiranim mjenjačem (CVT) i, dakako, poznatim Subaruovim simetričnim pogonom na sva četiri kotača (simetrical AWD). Do stotke stiže za 8,9 s, a najveća brzina je 210 km/h, dok je prosječna potrošnja 6,9 l/100 km.

Dolazi u tri razine opreme, a početna cijena s već bogatom opremom Free mu je 244.571 kuna. Za srednji paket Sport Style treba izdvojiti 285.215 kuna, dok Sport Unlimited stoji 325.676 kuna.

>> Karavan s novim turbobenzincem od 170 KS za 234.990 kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije